Ελλάδα

Καυστική απάντηση στον Βασίλη Τσιάρτα για την διαφήμιση των ΑΒ Βασιλόπουλος

Καυστική απάντηση στον Βασίλη Τσιάρτα για την διαφήμιση των ΑΒ Βασιλόπουλος
Πατέρας διάσημου Έλληνα χορευτή, απαντά στην επίθεση του πρώην ποδοσφαιριστή για την διαφήμιση αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Η ημέρα της γιορτής του Πατέρα έχει περάσει, αλλά ακόμη και σήμερα συζητιέται το πολύ συγκινητικό μήνυμα της μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος για την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Αδιαμφισβήτητα η διαφήμιση της ΑΒ Βασιλόπουλος απασχόλησε και συνεχίζει να απασχολεί.   «Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. Χρόνια πολλά! #happyfathersday», διάβαζε κανείς στη λεζάντα της φωτογραφίας, με πρωταγωνιστές ένα μικρό κορίτσι που φιλά στο μάγουλο τον αγαπημένο του μπαμπά τον οποίο έχει στολίσει με στέκα και τσιμπιδάκια στα μαλλιά,ενώ τον έχει βάζει και στο πρόσωπο. Το χαμόγελο του ευτυχισμένου πατέρα που φαίνεται πως είναι ένας αξιολάτρευτος χαζομπαμπάς προκάλεσε χιλιάδες likes στα social media αλλά και μηνύματα και από μπαμπάδες που έχουν κορούλες σαν αυτή της διαφήμισης.

Υπήρξαν όμως και αντιδράσεις από ορισμένους που δεν ήθελαν να καταλάβουν το συγκεκριμένο μήνυμα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Και με αφορμή τον πατέρα που η κόρη του παίζει μαζί του και τον έχει βάψει εξαπέλυσαν μύδρους στα social media. Μεταξύ αυτών ήταν και ο πρώην ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας ο οποίος έγραψε στο facebook πόσο χυδαία και απαξιωτική θεωρεί τη συγκεκριμένη διαφήμιση, προσθέτοντας ότι δεν θα επισκεφθεί ξανά την αλυσίδα σούπερ μάρκετ αν δεν αποσύρει τη διαφήμιση.

Η στάση του ποδοσφαιριστή προκάλεσε ως επί το πλείστον αρνητικές αντιδράσεις με μια από αυτές να έρχεται από τον πατέρα του διάσημου Έλληνα χορευτή Στέφανου Δημουλά, Νεοπτόλεμο. Ο κ. Δημουλάς  απάντησε δημοσίως στον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή για την στάση του. Μάλιστα την απάντηση συνυπογράφει και η μητέρα του χορευτή, με τον Στέφανο Δημουλά να αναρτά πανηγυρικά, στο δικό του προφίλ, την απάντηση του πατέρα του. Συγκεκριμένα ο κ. Δημουλάς έγραψε:

”Απάντηση ενός ευτυχισμένου μπαμπά στον κ. Τσιάρτα. Συνυπογράφει η υπερήφανη και για τους τρεις τους (σύζυγο και 2 γιους) μαμά, Lucy Ntinou, με την ελπίδα να υπάρχουν μόνο ευτυχισμένα παιδιά χάρη στις οικογένειές τους.

Αγαπητέ κ. Τσιάρτα,

Με αφορμή την οργή που σας προκάλεσε μία διαφήμιση των σούπερ μάρκετ ΑΒ για την παγκόσμια ημέρα του πατέρα, θα ήθελα να σας αφιερώσω την φωτογραφία με τον γιο μου Στέφανο, όπως δημοσιεύθηκε στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου ΛΟΑΤΚΙ περιοδικού της Μεγάλης Βρετανίας, το Attitude Magazine, για τη στήριξη του Pride κινήματος 2019. Όπως λέει και ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ, ένα εξώφυλλο, το οποίο βρίσκεται κορνιζαρισμένο σε πολλούς τοίχους στο σπίτι μας και το οποίο γκρέμισε πολλούς περισσότερους τοίχους ανασφάλειας μέσα του. ΥΓ.: Εγώ, σε αντίθεση μ’εσάς, από δω και στο εξής, θα κάνω τα ψώνια μου μόνο στη συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΥΓ.: Σας διαβεβαιώ πως ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ δεν αισθάνεται λιγότερο άντρας από εσάς. ΥΓ.: Αν και φαίνεστε ανεπίδεκτος μαθήσεως, σας διαβεβαιώ, επίσης, πως η σεξουαλική προτίμηση δεν είναι ανωμαλία. Η δική μου ανωμαλία συνίσταται στο ότι λατρεύω και τους δυο γιους μου έτσι όπως ακριβώς είναι και είμαι βέβαιος πως κι εκείνοι αισθάνονται το ίδιο για εμένα.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments