Lifestyle

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο faceApp είναι το όνειρο κάθε γυναίκας

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο faceApp είναι το όνειρο κάθε γυναίκας
Η νέα διαδικτυακή μόδα που κατακτά τους διάσημους και μη.

Ο απόλυτος χαμός γίνεται στο διαδίκτυο με τη νέα εφαρμογή του FaceApp η οποία μεταμορφώνει τους άνδρες σε γυναίκες και τις γυναίκες σε άνδρες. Έτσι το τις τελευταίες ημέρες το instagram και το twitter έχει κατακλυστεί από φωτογραφίες διασήμων και μη που “μεταλλάσονται” στο αντίθετο φύλο, από αυτό που είναι. O σατιρικός λογαριασμός Greek Arrow ανέλαβε να κοινοποιήσει τη «μεταμόρφωση» κάποιων εγχώριων celebrities και το «πείραμα» μεταδόθηκε αστραπιαία σε χιλιάδες χρήστες του instagram.

Μάλιστα πολλοί από τους εγχώριους celebrities που έσπευσαν να μοιραστούντις φωτογραφίες τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους εκείνοι που ξεχωρίζουν είναι οι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ελένη Φουρέιρα, Αθηνά Οικονομάκου, Φάιη Σκορδά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μάλιστα η “μεταμόρφωση” της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι τόσο όμορφη που μπορούμε να πούμε ότι είναι το όνειρο κάθε γυναίκας.

Η εφαρμογή διαθέτει ειδικά φιλτρα που παίρνουν τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου του χρήστη και τον μεταμορφώνουν σε άνδρα αν πρόκειται για γυναίκα και το αντίστροφο. Για μια μελάχρινη γυναίκα όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή η Ελένη Φουρέιρα το αποτέλεσμα είναι ένας μελαχρινός άνδρας με τα ίδια μάτια. Ενώ στην Φαίη Σκορδά καιι την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το αποτέλεσμα είναι ξανθοί άνδρες με τα χαρακτηριστικά της μύτης και των ματιών να μην αλοιώνονται σχεδόν καθόλου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια εφαρμογή γίνεται viral σε χρόνο dt. Πριν από σχεδόν έναν χρόνο το instagram και το twitter είχαν κατακλυστεί από φωτογραφίες ηλικιωμένων. Και αυτό γιατί η εφαρμογή FaceApp μπορούσε να μετατρέψει τους χρήστες σε παππούδες και γιαγιάδες.  Το hashtag #FaceAppchallenge είχε γίνει viral στον κόσμο των social media. Μουσικοί, ποδοσφαιριστές και γενικότερα πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος δεν δίστασαν να μοιραστούν με τους χιλιάδες followers τους φωτογραφίες με ρυτίδες και γκρίζα μαλλιά.

Ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε πως καλό είναι να αναρωτηθούμε αν όντως αξίζει τον κόπο να μοιραζόμαστε τις φωτογραφίες μας με τέτοιου είδους εφαρμογές. Υπάρχει, πράγματι, η πιθανότητα να αποθηκευτούν τα πρόσωπά σας σε κάποιον server ή να χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς σκοπούς. Προς το παρόν, όμως, δεν έχουν προκύψει σχετικές αναφορές για αξιοποίηση ή κλοπή προσωπικών δεδομένων από κακόβουλους hackers.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments