Video

Ελίφ επεισόδιο 615: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 26/6 – Η Ελίφ είναι άρρωστη και μόνη στον δρόμο

Ελίφ επεισόδιο 615: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 26/6 – Η Ελίφ είναι άρρωστη και μόνη στον δρόμο
Ελίφ επεισόδιο 615: Όλα όσα θα δούμε σήμερα στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Star.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (26 Ιουνίου), η Αρζού αγκαλιάζει την Ελίφ και της φέρεται σαν να είναι η Τουγτσέ. Η Ελίφ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει.  Η Λεϊλά αισθάνεται στριμωγμένη και ψάχνει τρόπο να ξεφύγει. Η Φεβζιγιέ της λέει πως ήρθε ο Ονούρ να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε αλλά η Λεϊλά δεν της δίνει καμία σημασία.

Η οικογένεια Εμίρογλου και ο Γιουσούφ είναι σίγουροι πως η Αρζού ευθύνεται για την εξαφάνιση της Ελίφ. Στο κτήμα η Αρζού φροντίζει την Ελίφ. Η Φεβζιγιέ καταλαβαίνει πως η Λεϊλά έχει κάποιο πρόβλημα αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η Λεϊλά λέει στη Σουλέ πως νιώθει απαίσια αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι πια γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει από έλεγχο. Η Σιταρέ βάζει για ύπνο την Ιντζί και η Ζεϊνέπ την ευχαριστεί.

Ο Γιουσούφ είναι αποφασισμένος να βρει την Ελίφ

Η Σιταρέ της λέει πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει. Ο Γιουσούφ είναι αποφασισμένος να βρει την Ελίφ. Πιστεύει πως θα καταφέρει ανεξάρτητα από το κόστος.  Η Λεϊλά βλέπει εφιάλτες, την Ελίφ να φωνάζει το όνομά της και να ζητάει βοήθεια αλλά η Αρζού να στέκεται από πίσω της και να μην την αφήνει. Η Λεϊλά ξυπνάει και έχει τρομερές ενοχές.

Ο Γιουσούφ εισβάλει κρυφά στο σπίτι της Αρζού και αναζητά την Ελίφ. Δεν την βρίσκει στην αποθήκη και συνεχίζει να ψάχνει. Η Αρζού τον βλέπει και εκείνος της λέει πως δεν θα φύγει αν δεν βρει την Ελίφ. Ο Γιουσούφ ψάχνει στο σπίτι και η Αρζού τον ακολουθεί.  Η Ελίφ ακούει τη φωνή του αλλά δεν είναι σίγουρη ότι είναι αυτός. Βλέπει όμως την πόρτα ανοιχτή και το σκάει. Η Ελίφ είναι μόνη της στο δρόμο. Είναι άρρωστη και φωνάζει το όνομα του Γιουσούφ αλλά ο Γιουσούφ και η Αρζού είναι στο κτήμα….

Όσα είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο πάρκο ο Γιουσούφ και η Μελέκ εξήγησαστη Λεϊλά πως φοβούνται ότι πίσω από την εξαφάνιση της Ελίφ κρύβεται η Αρζού. Η Λεϊλά κατάλαβε πως πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη γυναίκα. Στο κτήμα η Ελίφ θέλησε να το σκάσει αλλά η Αρζού την εμπόδισε.

Η Ζεϊνέπ τηλεφώνησε στον Σελίμ ανήσυχη να μάθει νέα για την Ελίφ. Θέλησε να είναι μαζί τους αλλά ο Σελίμ της ζήτησε να μείνει σπίτι σε περίπτωση που η Ελίφ επιστρέψει. Η Λεϊλά συνάντησε τη Σουλέ. Δεν φανταζόντουσαν πού θα έφταναν τα πράγματα και σκέφτηκαν πως πρέπει να κάνουν κάτι. Η Σουλέ πρότεινε να πάνε στην οικογένεια Εμίρογλου και να τους πουν πως η Ελίφ βρίσκεται στο σπίτι της Αρζού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments