Ελλάδα

Επίθεση βιτριόλι: Οι πρώτες μέρες της 35χρονης στις φυλακές Κορυδαλλού

Επίθεση βιτριόλι: Οι πρώτες μέρες της 35χρονης στις φυλακές Κορυδαλλού
Επίθεση βιτριόλι: Η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού και ο αναπληρωτής αρχιφύλακας του σωφρονιστικού καταστήματος μίλησαν για τις πρώτες μέρες της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση στην 34χρονη.

Τις τελευταίες εβδομάδες η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλού. Αρχικά η κατηγορούμενη δεν είχε όρεξη να κοιμηθεί ή να φάει, αλλά όπως φαίνεται αυτό έχει αλλάξει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 35χρονη εξετάζει τις επόμενες κινήσεις της. Θα πρέπει φυσικά να μιλήσει στον εισαγγελέα και στον ανακριτή καθώς την προηγούμενη φορά είχε ζητήσει να κάνει χρήση σιωπής. Παράλληλα έχει ζητήσει να εργαστεί στο καφενείο ή στη βιβλιοθήκη για να έχει καλύτερη μεταχείρηση.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή αρχιφύλακα του σωφρονιστικού καταστήματος, Νίκο Πετρόπουλο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, η 35χρονη έμεινε σε καραντίνα για 14 ημέρες, βάσει των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, της έκαναν καθημερινά θερμομέτρηση και γινόταν έλεγχος για τυχόν συμπτώματα της νόσου Covid-19.

Η καθημερινότητά της

Μετά το πέρας των 14 ημερών μεταφέρθηκε στην πτέρυγα με τις άλλες κρατούμενες , ενώ δέχθηκε και επισκεπτήρια από τη μητέρα της και τον συνήγορο της, Σάκη Κεχαγιόγλου.  Ο Νίκος Πετρόπουλος δέχτηκε ερώτηση για το αν χρειάστηκε να ληφθούν περαιτέρω μέτρα για την ασφάλεια της 35χρονης εντός της φυλακής, λόγω της δημοιότητας που έχει λάβει η υπόθεση με το βιτριόλι, αλλά επέλεξε να μην απαντήσει σε αυτό το ερώτημα.

Από την πλευρά της, η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου, επιβεβαίωσε το αίτημα που κατέθεσε η 35χρονη για να εργαστεί και ανέφερε πως λαμβάνει καθημερινά και τα τρία γεύματα – πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό- γεγονός που δείχνει ότι έχει βελτιωθεί η ψυχολογική της κατάσταση και έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ της σύλληψης της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 35χρονη έχει δεσμευτεί να μιλήσει, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών, όπου θα παραμείνει μέχρι να απολογηθεί. Όπως έχει τονίσει ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, η μεταγωγή της γίνεται για καθαρά λειτουργικούς λόγους και όχι για λόγους ασφαλείας.  Την ίδια ώρα η 34χρονη Ιωάννα συνεχίζει να κάνει το ένα χειρουργείο μετά το άλλο για να αποκαταστήσει, στο μέτρο του δυνατού, τη ζημιά στο πρόσωπο της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments