Πολιτική

Ο Νίκος Παππάς ανέβασε video – απάντηση έκπληξη

Ο Νίκος Παππάς ανέβασε video – απάντηση έκπληξη
Το βίντεο το ανέβασε στο facebook.

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες στέλνει μέσω facebook ο Νίκος Παππάς, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολιτικών αντιπάλων, αλλά και συντρόφων από το κόμμα του Σύριζα, που άκουσαν τις ηχογραφημένες συνομιλίες του Νίκου Παππά με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

Ο Νίκος Παππάς ανέβασε στη σελίδα του στο facebook ένα βίντεο 21 δευτερολέπτων από έναν ιερέα ο οποίος εχει ανέβει στο βήμα και λέει: “Δεν μπορεί μόνο ο Τσίπρας και άλλοι 30 να σπρώξουν το καράβι,πρέπει όλοι να κατεβούμε στο λαό, και αν δεν μας παίζουν τα Μέσα Ενημέρωσης, να πάμε εμείς στον κόσμο”. Ο Νίκος Παππάς συνόδευσε το βίντεο με τον τίτλο “πες τα πάτερ, πες τα”.  Η ομιλία του συγκεκριμένου ιερέα μέλος του Σύριζα έγινε κατά την “βάφτιση¨του νέου Σύριζα, σε “Σύριζα– Προοδευτική Συμμαχία” όπου ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στην ομιλία του μιλώντας για ένα remake του “βρώμικου 1989”.

Πες τα, πάτερ! Πες τα!

Gepostet von Νίκος Παππάς am Samstag, 27. Juni 2020

Βέβαια ο κ. Παππάς ποστάροντας το συγκεκριμένο βίντεο στέλνει ηχηρό μήνυμα στο εσωτερικό του Σύριζα και ειδικότερα σε εκείνους που ζητούν την παραίτησή του μετά τις αποκαλύψεις εις βάρος του. Να θυμίσουμε ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Νίκος Φίλης, αλλά και η Τασία Χριστοδουλοπούλου ήταν από εκείνους που τα έψαλλαν στον Νίκο Παππά κατά το πρόσφατο πολιτικό συμβούλιο του Σύριζα.

Ωστόσο, ο Νίκος Παππάς με το βίντεο που πόσταρε απαντά σε όλους τους “συντρόφους” που θέλουν την παραίτησή του πως αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να βγουν στον κόσμο και να έρθουν κοντά του, προσπαθώντας να τον αφουγκραστούν, γιατί αυτός τους έδωσε την εξουσία το 2015 και αυτός θα τους την ξαναδώσει. Επίσης, μέσα από το βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook ο Νίκος Παππάς περνάει και το μήνυμα για τα”κακά Μέσα Ενημέρωσης” που δεν προβάλουν τον Σύριζα στο λαό.

Αλλά και Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του επιτέθηκε για ακόμη μια φορά στα Μέσα Ενημέρωσης, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στον Νίκο Παππά. Η μοναδική “αιχμή” που άφησε ο κ. Τσίπρας για την υπόθεση Παππά ήταν μια επαναδιατύπωση της ανακοίνωσης του Πολιτικού Συμβουλίου το οποίο συνεδρίασε τις προάλλες , περί ηθικού πλεονεκτήματος: “Το ηθικό πλεονέκτημα δεν είναι εισιτήριο διαρκείας. Πρέπει όλοι και όλες να το επαναβεβαιώνουμε κάθε μέρα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments