Video

Άννα Βίσση: Είναι η «απόλυτη» σε κάθε της εμφάνιση

Άννα Βίσση: Είναι η «απόλυτη» σε κάθε της εμφάνιση
Άννα Βίσση: Μπορεί να εμφανίζεται σπάνια, αλλά όταν το κάνει μαγεύει. Η απόλυτη ελληνίδα σταρ ξεσηκώνει τους τηλεθεατές.

Σε μεγάλα κέφια η Άννα Βίσση μας χάρισε υπέροχες στιγμές στην χθεσινή εκπομπή του Mega, μένουμε σπίτι, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι είναι η «απόλυτη» όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Με όμορφα τραγούδια και μελωδίες, αλλά και με τους εκλεκτούς καλεσμένους της, γέμισε με μουσική τα σπίτια και τις καρδιές μας μέσα από το MEGA. Η μεγάλη σταρ μας χάρισε μια μοναδική βραδιά διασκέδασης και αξέχαστων συναισθημάτων.

Διαχρονικά τραγούδια, διαφορετικά στυλ, μελωδίες και βέβαια οι μεγάλες επιτυχίες της Άννας Βίσση, «έντυσαν» αυτή την ιδιότυπη συναυλία, που απόλαυσαν χιλιάδες τηλεθεατές μέσω του MEGA, που στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε καταφέρνει, μέσα από το πρόγραμμά του, να προσφέρει «ανάσες» ξεγνοιασιάς και αισιοδοξίας στους τηλεθεατές του.

Λίγα λόγια για την Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά το 1973, όταν μετακόμισε στην Ελλάδα και υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI. Το 1977 έλαβε την 1η θέση στο 19ο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι Ας Κάνουμε Απόψε Μιαν Αρχή και κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τον ίδιο τίτλο. Από τη δεκαετία του ’80, η Βίσση, που πλέον ανήκει στο δυναμικό της Panik Records, ξεκίνησε σχεδόν αποκλειστική συνεργασία με το μουσικοσυνθέτη και στιχουργό Νίκο Καρβέλα.

Έχει κυκλοφορήσει 28 προσωπικά άλμπουμ, 12 συλλογές, έχει 23 συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών, έχει πρωταγωνιστήσει σε τέσσερις μουσικοθεατρικές παραστάσεις, τρεις όπερες και ένα μιούζικαλ, ενώ έκανε guest εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές. Η Βίσση είναι η μόνη Ελληνίδα ή Κύπρια καλλιτέχνης που άγγιξε την κορυφή του Billboard Dance Club Chart, με το αγγλόφωνο τραγούδι Call Me. Είναι από τις πρώτες τραγουδίστριες που εισήγαγαν την δυτική ποπ μουσική στην Ελλάδα και συνδύασε ήχους από λαϊκή, έντεχνη και ποπ μουσική δημιουργώντας μια ευρεία γκάμα τραγουδιών. Διαθέτει φωνή έκτασης άνω των τριών οκτάβων.

Τι λένε για αυτήν οι συνάδερφοι της

Πολλές νεότερες τραγουδίστριες σε Ελλάδα και Κύπρο έχουν εκφράσει το σεβασμό και τον θαυμασμό τους για τη Βίσση, μεταξύ των οποίων οι Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα, Πέγκυ Ζήνα, Πάολα, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Ελευθερία Ελευθερίου. Θαυμάστριά της υπήρξε η θρυλική Αμερικανίδα τραγουδίστρια της soul Αρίθα Φράνκλιν, η οποία δήλωσε πως από τη στιγμή που είδε live τη Βίσση σε συναυλία που έδωσε το 1999 στο Madison Square Garden, έγινε η »μεγαλύτερη» θαυμάστρια της

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments