Video

Θεοφανία Παπαθωμά: Η ερώτηση του γιου της που την έφερε σε δύσκολη θέση

Θεοφανία Παπαθωμά: Η ερώτηση του γιου της που την έφερε σε δύσκολη θέση
Θεοφανία Παπαθωμά: Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark».

Μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς είναι η Θεοφανία Παπαθωμά η οποία προσφάτως βρέθηκε καλεσμένη στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΙ, «After Dark».

Το After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν, σε νέο στούντιο, ανανεωμένο και με ολοκαίνουριο εξομολογητήριο. Είναι το μέρος όπου υποδέχεται κάθε φορά τους καλεσμένους του! Ο Θέμης στρώνει το τραπέζι του, ο chef Alsi Sinanaj ακονίζει τα μαχαίρια του και η νέα γειτόνισσα, Έλενα Κώνστα, εισβάλλει στο στούντιο και κάνει τα πάντα για να γνωρίσει τους καλεσμένους.

«Τα άτιμα όλα τα ρωτάνε»!

Ο δημοφιλής παρουσιαστής τηλεοπτικών προγραμμάτων και παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών δεν διστάζει να κάνει ερωτήσεις στους καλεσμένους οι οποίοι σαφώς, έχουν το δικαίωμα να μην απαντήσουν. Μια από αυτές τις ερωτήσεις ήταν και αυτή στην οποία η Θεοφανία Παπαθωμά αναφέρθηκε στον γιο της.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε για τη δυσκολότερη θέση που έχει βρεθεί. «Πόσες φορές κάνεις σεξ και σε ποιες στάσεις; Αυτό με ρώτησε ο γιος μου… Ήρθα σε δύσκολη θέση… Τα άτιμα όλα τα ρωτάνε», απάντησε η ηθοποιός έπειτα από σχετική ερώτηση στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΙ.

Αν δεν ήταν η «Βιολέτα», ποιον άλλο ρόλο θα ήθελε;

Μεταξύ άλλων, η Θεοφανία Παπαθωμά ανέφερε ότι θα έκανε ερωτική σκηνή με τον Γιάννη Στάνκογλου, έπειτα και από την κοινή τους παρουσία στις «Άγριες Μέλισσες». Όσο για τον ρόλο της στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, η όμορφη ηθοποιός είχε μιλήσει και στην Αθηνά Ζαχαράκη στο περιοδικό «Τηλέραμα». «Είναι πολύ γοητευτική προσωπικότητα, δυναμική, αγωνίστρια, ηθική και, παρότι πέρασε πολλές δυσκολίες στη ζωή, τα έβγαλε πέρα! Είναι επίσης αξιοπρεπής και πάντα με το κεφάλι ψηλά. Είναι πολύ αληθινή, μια γυναίκα-πρότυπο», αποκάλυψε για τη «Βιολέτα».

Και συνέχισε: «Είμαι ανεξάρτητη από τη μέρα που γεννήθηκα! Δεν στηρίχτηκα ποτέ σε κανέναν άλλον. Αντιθέτως, πάντα στηρίζομαι στις δικές μου δυνάμεις και θέλω όλα να τα κάνω μόνη μου. Δεν θέλω κανείς να μπερδεύεται στις υποθέσεις μου και δεν αναφέρω σε κανέναν τις δουλειές μου. Μου αρέσει να τα καταφέρνω μόνη μου». Τέλος, όσο για το αν δεν ήταν η «Βιολέτα» και ποιον άλλο ρόλο θα ήθελε να έχει, απάντησε ως εξής: «Όλοι οι ρόλοι έχουν ενδιαφέρον, γιατί είναι χαρακτήρες μοναδικοί. Ερμηνευτικά ωστόσο έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο ρόλος της Ασημίνας, γιατί διαθέτει μεγάλες μεταβολές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments