Αθλητισμός

Αλέξανδρος Νικολιάς Ολυμπιακός: Ψάχτηκε και ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του

Αλέξανδρος Νικολιάς Ολυμπιακός: Ψάχτηκε και ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του
Αλέξανδρος Νικολιάς Ολυμπιακός: Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έκανε κρούση για την απόκτηση του έμπειρου χαφ.

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς εντυπωσίασε με την πορεία του τα τελευταία χρόνια. Οι εμφανίσεις του με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αρκετές για να τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” κινήθηκα γρήγορα και κατάφεραν να κλείσουν τον ποδοσφαιριστή. Φυσικά η ομάδα του Πειραιά δεν έπαιζε μόνη της. Η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον καθώς ο παίκτης είχε βγει από τις ακαδημίες της. Ωστόσο υπήρχε και άλλη κορυφαία ομάδα που έκανε κρούση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μια επαφή με την πλευρά του ΠΑΣ. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας τη Ηπείρου χρησιμοποίησαν το ενδιαφέρον για να πιέσουν την κατάσταση και να προχωρήσει πιο γρήγορα η μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Τελικά αυτή η τακτική έπιασε τόπο και ο Ολυμπιακός έκλεισε τον παίκτη υπό τον φόβο να τον χάσει από τον αιώνιο αντίπαλο.

Το στίγμα της επόμενης μέρας

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην κατάφερε να μπει σφήνα στην υπόθεση ωστόσο οι κινήσεις που έγιναν στην περίπτωση Νικολιά δείχνουν το στίγμα για την επόμενη μέρες. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει την εντολή να χτενιστεί η Ελληνική αγορά. Το αφεντικό της ομάδας γνωρίζει ότι με Ισπανό τεχνικό διευθυντή και συμπατριώτη του προπονητή, οι μεταγραφές θα έχουν Ιβηρικό χρώμα.

Την ίδια στιγμή οι “πράσινοι” δεν θέλουν να χαθεί και το Ελληνικό στοιχείο από την ομάδα. Το ιδανικό είναι να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ Ελλήνων και ξένος ποδοσφαιριστών εντός της ομάδας. Δεν αποκλείεται λοιπόν το επόμενο διάστημα να δούμε αρκετά ονόματα Ελλήνων ποδοσφαιριστών να περνάνε από το ρεπορτάζ και το μεταγραφικό μικροσκόπιο των ανθρώπων της ομάδας.

Την ίδια ώρα στη Βουλγαρία γράφουν για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Δημήτρη Χαντάκια. Συγκεκριμένα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε Τσέρνο Μόρε Βάρνα και επιθυμεί την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα οι Βούλγαροι επικαλούνται ότι ο παίκτης είναι και στο στόχαστρο του Πανιωνίου. Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Χαντάκιας: “Ο ατζέντης μου, μου είπε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον εκ μέρους του Παναθηναϊκού για εμένα, αλλά τίποτα ακόμη χειροπιαστό“.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments