Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μπάτζετ: Πώς μπορεί να πάρει «ανάσα» παρά την αποστασιοποίηση Γιαννακόπουλου

Παναθηναϊκός μπάτζετ: Πώς μπορεί να πάρει «ανάσα» παρά την αποστασιοποίηση Γιαννακόπουλου
Παναθηναϊκός μπάτζετ: Η αποστασιοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει φέρει πρόσθετες οικονομικές δυσκολίες στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει, όμως, μία περίπτωση το μπάτζετ της ομάδας να δει μια μικρή αύξηση.

Η νέα διοικητική ηγεσία του Παναθηναϊκού έχει μια πρώτη δύσκολη δουλειά. Να διαχειριστεί το πως θα μοιράσει το μπάτζετ της ομάδας που θα είναι σίγουρα μικρότερο από τις προηγούμενες χρονιές εξαιτίας της αποστασιοποίησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Όπως αναφέρει και το σάιτ olaprasina1908.gr που αναδεικνύει το θέμα, ελλείψει επενδυτή, ο «Εξάστερος» είναι αναγκασμένος να πορευτεί μόνο με βάση τα έσοδά του. Ήδη, οι πρώτες συνέπειες βγαίνουν στην επιφάνεια, με τον Νικ Καλάθη να έχει αποχωρήσει, τον ΝτεΣόν Τόμας να απομακρύνεται πολύ σύντομα και τον Τζίμερ Φριντέτ να ψάχνεται για ομάδα. Παράλληλα, οι αντικαταστάτες των παραπάνω, ειδικά των Καλάθη και Φριντέτ, θα είναι παίκτες με μισθούς πολύ κάτω από τους μισούς μισθούς που έπαιρναν οι προκάτοχοί τους.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ένα… παραθυράκι ανοιχτό, που μπορεί να αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα. Αν παρθεί έγκαιρα η απόφαση για παρουσία κόσμου από την αρχή της νέας σεζόν, η δεδομένη στήριξη από τον κόσμο, μέσω διαρκείας και μεμονωμένων εισιτηρίων, θα δώσει «ανάσα» στα ταμεία της ΚΑΕ και σίγουρα θα δώσει μια, έστω και μικρή, αύξηση στο προκαθορισμένο μπάτζετ.

Τι ισχύει για Φριντέτ και το συμβόλαιό του

Ο Τζίμερ Φριντέτ ήρθε στην Ελλάδα με τις καλύτερες συστάσεις, αλλά δεν κατάφερε να κάνει όσα μπορούσε. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε μια ομάδα. Τι θα γίνει, όμως, με την περίπτωσή του για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το newspao.gr, πολύπλοκη τείνει να γίνει η υπόθεση της αποδέσμευσης του Αμερικανού «μπόμπερ» από τον Παναθηναϊκό. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχει ακόμη «διαζύγιο» ανάμεσα στις δυο πλευρές με το «τριφύλλι» να έχει κλείσει ήδη τον αντικαταστάτη του στο 1/6 του συμβολαίου του Αμερικανού σουτέρ. Αυτό που «βαραίνει» τον σύλλογο είναι αναμφισβήτητα οι υψηλές αποδοχές του Φριντέτ, ο οποίος δεν έχει βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Υπάρχει η επιλογή για Κίνα ή NBA, οπότε, εκφράζεται και από την πλευρά του παίκτη η αισιοδοξία πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος και για τις δύο πλευρές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments