Ελλάδα

Πέθανε γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας

Πέθανε γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας
Βασίλης Σπίνος: Ο ιδρυτής της Elite Strom έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, γεμίζοντας θλίψη συγγενείς και συνεργάτες.

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο Βασίλης Σπίνος, επιτυχημένος επιχειρηματίας και ιδρυτής της εταιρίας Elite Strom. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας ο Βασίλης Σπίνος ήταν αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που κατάφερε με επιμονή και σκληρή δουλειά να έχει μια λαμπρή επαγγελματική πορεία.

Η ανακοίνωση της εταιρίας

«Η οικογένεια της elite strom αποχαιρετά τον κύριο Βασίλη», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας και συνεχίζει: «Η οικογένεια της elite strom βιώνει με βαθιά θλίψη την απώλεια του ιδρυτή της Βασίλειο Σπίνο, που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 18 Ιουνίου σε ηλικία 74 ετών.

Ο κύριος Βασίλης ήταν ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που με σκληρή δουλεία και πείσμα ακολούθησε και υλοποίησε τα όνειρά του. Ένας πρωτοπόρος με χαρακτηριστικά αστείρευτη διάθεση να δημιουργεί, που τον οδήγησε σε καινοτομίες και σε μια λαμπρή επαγγελματική πορεία.

Ήταν ένας ακέραιος άνθρωπος που κέρδισε αβίαστα το σεβασμό των συνεργατών στην Ελλάδα στο εξωτερικό και στον κλάδο.

Ο κύριος Βασίλης ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε μέσα από τις ιδέες του και τις προσπάθειές του να κατατάξει την elite strom σε μια από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες του κλάδου πανελλαδικά και όχι μόνο.

Η ενέργειά του, οι αξίες του, οι αρχές του, και το όραμά του θα είναι πάντα ζωντανά στην οικογένεια της elite strom και σε όλους όσους ανήκουμε στον οργανισμό, που θα είμαστε άξιοι συνεχιστές του σπουδαίου έργου του. Η απουσία του έντονη, θα είναι όμως πάντα μαζί μας.

Καλό ταξίδι κύριε Βασίλη».

Το όνομα του κ. Σπίνου, ή του κ. Βασίλη όπως τον αποκαλούν οι συνεργάτες του, είναι τόσο συνδεδεμένο με την εταιρία που δημιούργησε που δεν λείπει ούτε από το προφίλ της elite strom στην ιστοσελίδα της.

Η ιστορία της elite strom από την ιστοσελίδα της

Η elite strom σας λέει καλημέρα!

Η τεχνογνωσία αιχμής, η πολυετή εμπειρία, η αγάπη και το μεράκι κάθε έμπειρου τεχνίτη, καθώς και η προσοχή στη λεπτομέρεια, γίνονται τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που τοποθετούν την elite strom εδώ και τόσα χρόνια σε ηγετική θέση στην αγορά.

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρίας Βασίλης Σπίνος, εδώ και 40 χρόνια, διδάσκει στους ανθρώπους της elite strom πως «ένα ποιοτικό στρώμα, είναι ένας ξεκούραστος άνθρωπος». Κάθε πρώτη ύλη και κάθε νέο προϊόν περνούν από τη Διαδικασία Ελέγχου, με εξαντλητικά τεστ ποιότητας και αντοχής, για εξομοίωση χρήσης μιας 10ετίας. Ένα στρώμα elite αντέχει κάθε ανταγωνισμό, ακόμα και αυτόν του ίδιου του χρόνου.

Υψηλής ποιότητας υλικά και άριστες πρώτες ύλες, υποστηρίζουν το στόχο των κορυφαίων προϊόντων ύπνου elite strom, ώστε να συνδυάζουν και να προσφέρουν το τρίπτυχο της άνεσης, της καινοτομίας και του σύγχρονου σχεδιασμού.

Έχοντας μια σημαντική πορεία στο χρόνο, η εταιρία elite επιβραβεύεται από την πρώτη εταιρία προϊόντων ύπνου στον κόσμο, την ΤΕMPUR, αναθέτοντας στην elite strom, την αποκλειστική εκπροσώπησή της στην Ελλάδα. Παράλληλα, η elite strom εκπροσωπεί τις αμερικάνικες εταιρίες, Sealy και STEARNS & FOSTER.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments