Ελλάδα

Ψευτογιατρός καταγγελίες: Η ΕΛΑΣ ερευνά την ύπαρξη και δεύτερου γιατρού απατεώνα

Ψευτογιατρός καταγγελίες: Η ΕΛΑΣ ερευνά την ύπαρξη και δεύτερου γιατρού απατεώνα
Ψευτογιατρός καταγγελίες: Η καταγγελία που έγινε την περασμένη εβδομάδα αφορά σε εξαπάτηση που συνέβη προ πενταετίας στην Αθήνα.

Υπάρχει καταγγελία στην Ελληνική Αστυνομία και για δεύτερο γιατρό «μαϊμού» του οποίου γνωρίζουν ήδη την ταυτότητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η καταγγελία που έγινε την περασμένη εβδομάδα αφορά σε εξαπάτηση που συνέβη προ πενταετίας στην Αθήνα. Θυμίζουμε πως οι καταγγελίες που αφορούν στον «Νίκο Κοντοστάθη» έπεσαν… βροχή και έχουν ξεπεράσει τις 50. Ωστόσο, μία από αυτές τις καταγγελίες δεν αφορούσε στον 47χρονο ψευτογιατρό, όπως οι υπόλοιπες.

Πολίτης προέβη σε καταγγελία ότι υπάρχει και δεύτερος απατεώνας που παρίστανε τον γιατρό

Όπως δημοσιεύεται στο ethnos, ένας πολίτης κάλεσε την Αστυνομία και περιέγραψε τη δράση ενός ακόμα γιατρού – μαϊμού, ο οποίος τον εξαπάτησε για υπόθεση συγγενή του που έπασχε από ανίατη ασθένεια, ενώ σύμφωνα με ό,τι αναφέρεται οι άνδρες της Ασφάλειας έμειναν έκπληκτοι από την αφήγηση.

Αντιλήφθηκαν ότι ο «Νίκος Κοντοστάθης» δεν έχει σχέση με την υπόθεση και ότι μπορεί να υπήρχε ή και να υπάρχει και δεύτερος απατεώνας που παρίστανε τον γιατρό για να κερδίζει χρήματα από απελπισμένους ανθρώπους. Όμως, η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί για να διαπιστωθεί πόσο ακριβείς είναι οι ισχυρισμοί του πολίτη που έκανε την καταγγελία.

Συνεχίζονται οι έρευνες σε βάρος του 47χρονου ψευτογιατρού

Επίσης, ερευνάται αν ο δεύτερος απατεώνας «γιατρός» έχει προχωρήσει και σε άλλες απάτες με θύματα ασθενείς τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Ασφάλεια, πάντως, έχει βάλει ήδη στο μικροσκόπιο το «όνομα» του συγκεκριμένου «γιατρού», αν και σύμφωνα με το ethnos, εξακολουθούν να δίνουν προτεραιότητα στις εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του 47χρονου ψευτογιατρού για να σχηματίσουν συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του.

Από τις τελευταίες αποκαλύψεις που τον βαραίνουν, ο… γιατρός εξαπάτησε και συγγενή αρχηγού πολιτικού κόμματος. Το θύμα του ψευτογιατρού, κουνιάδος αρχηγού πολιτικού κόμματος, έδωσε 98.000 ευρώ προκειμένου να… εξαλείψει το 82% της αναπηρίας του μετά από ατύχημα που είχε με αλεξίπτωτο πλαγιάς, ενώ του υποσχόταν πως θα τον κάνει να παίξει μπάλα. «Κάποια στιγμή βρήκα ένα νευροχειρουργό, τον Μάρτιο του 2018. Εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική», αποκάλυψε.

«Με έπεισε σε τέτοιο σημείο που μέχρι και το χέρι του φίλησα, όταν μου είπε ότι είναι ορθοπεδικός με σπουδές σε Ελβετία και Αμερική, και μπορεί να με κάνει απολύτως καλά. Μην ανησυχείς θα σε κάνω να παίζεις μπάλα, μου έλεγε», δήλωσε χαρακτηριστικά το θύμα του απατεώνα το οποίο πείστηκε σε τέτοιο βαθμό που του έταξε ένα σπίτι σε περίπτωση που γίνει καλά!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments