Ελλάδα

Χαμός στο twitter για τα παγκάκια του Μπακογιάννη

Χαμός στο twitter για τα παγκάκια του Μπακογιάννη
Τη φαντασία των χρηστών του twitter ενεργοποίησε η τελευταία προσθήκη των κυκλικών καθισμάτων στο Σύνταγμα.

Η τοποθέτηση κυκλικών καθισμάτων στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο του πιλοτικού “Μεγάλου περίπατου” ενεργοποίησε το χιούμορ και τα καυστικά σχόλια των χρηστών του twitter με τους περισσότερους να μην δείχνουν και τόση “καλοσύνη” απέναντι στην επιλογή του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.  Ήδη οι κατακραυγές είχαν ξεκινήσει από τις προηγούμενες ημέρες με τον “μεγάλο περίπατο” της Πανεπιστημίου, ενώ η εικόνα στο Σύνταγμα δεν άρεσε καθόλου στους χρήστες του διαδικτύου που θεωρούν το έργο “τσαπατσούλικο” και στο πόδι.

Οι χρήστες του twitter ανέβασαν τις δικές τους φωτογραφίες περιγράφοντας τον “Μεγάλο Περίπατο” στο Σύνταγμα όπως εκείνοι φαντάζονται, ενώ υπήρχαν στα σχόλια και κάποιες παρατηρήσεις πολύ σημαντικές τις οποίες θα πρέπει ο δήμαρχος της Αθήνας να λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν του.

Όπως για παράδειγμα αυτό που έγραψε ένας χρήστης “οι ζαρντινιέρες δυσκολεύουν την αποβίβαση κ την επιβίβαση των ανθρώπων στα λεωφορεία. επίσης δυσκολεύουν τη μετακίνηση των ΑΜΕΑ ντροπή σας κ #Μπακογιάννης κανένας σχεδιασμός έργου. όλα στο πόδι απλά για τη μάσα κ τάχα μου για να αφήσετε έργο. Το δε hastag  #μεγάλος_περίγελος #μεγάλος_περίπατος έχει γίνει ο πιο δημοφιλής τις τελευταίες ώρες.

Ειδικά τα κυκλικά παγκάκια που τοποθετήθηκαν στο Σύνταγμα προκάλεσαν γέλια, αλλά και έμπνευση σε όσους τα είδαν στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ εκείνο που κανείς δεν μπορεί να χωνέψει είναι η τιμή τους. Όταν ένα τέτοιο παγκάκι το οποίο κόστισε πάνω από 5000 ευρώ και όπως φαίνεται δεν είναι καθόλου λειτουργικό, ήταν αναμενόμενο να κατακριθεί από τους Αθηναίους, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι τον “Μεγάλο περίπατο” που θέλει να δημιουργήσει ο δήμαρχος της ΑΘήνας Κώστας Μπακογιάννης.

Έτσι, τα κυκλικά παγκάκια με τη ζαρντινιέρα στη μέση μετατράπηκαν ψηφιακά, σε ταΐστρες αλόγων, πισίνες δελφινιών, πλανήτες και κονσέρβες, γεμίζοντας τα social media με ειρωνικά σχόλια για τις επιλογές της δημοτικής αρχής. Οι εικόνες που ακολουθούν είναι ενδεικτικές του τι επικρατεί στο twitter από το πρωί:

https://twitter.com/ToDungeonsDeep/status/1277519436526780418

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments