Lifestyle

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την Ελένη Μενεγάκη

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την Ελένη Μενεγάκη
Διαβάστε τι είπε και για την νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει στον Alpha.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και “μεταγραφή αεροδρομίου” η είσοδος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο δυναμικό του της τηλεόρασης του Alpha. Μέχρι να οριστικοποιηθεί η συνεργασία της με το κανάλι της Κηφισιάς χύθηκε πολύ μελάνι από το ποιο κανάλι θα την έχει στην σύνθεσή του μέχρι ότι θα είναι η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη. Τελικά το μελαχρινό κορίτσι υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τον Alpha, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του αγοριού της, του γνωστού Snik, και θα έχει μάλιστα δική της εκπομπή, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το ύφος της εκπομπής αλλά και την ακριβή ώρα προβολής της. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στο περιοδικό Enjoy και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα αλλά και στην Ελένη Μενεγάκη που φέτος μετά από τρεις ολόκληρες δεκαετίες κάνει παύση για πρώτη φορά από την TV.

Στην ερώτηση τι μας ετοιμάζει για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Ηλιάνα απάντησε: “Ναι ήρθε. Σας ετοιμάζω κέφι, μπρίο, τσαχπινιά. Δεν ξέρω να σας πω τον τίτλο της εκπομπής μου η αν θα είμαι στην πρωινή, μεσημεριανή ζώνη. Είμαστε σε πρώιμο στάδιο και κάνουμε τις πρώτες συναντήσεις, για να βρούμε τα θέματα της εκπομπής, αλλά και τους συνεργάτες με τους οποίους θα δουλέψουμε, ώστε να κολλήσουμε όλοι ωραία μαζί και να δώσουμε μια χαρούμενη παραγωγή. Η εκπομπή θα είναι ολοζώντανη , θα σπαρταράει που λέμε…”

Όσο για τη συμμετοχή της στο GNTM και κατά πόσο αυτή την βοήθησε η Ηλιάνα είπε: “Το «GNTM» ήταν δώρο Θεού για μένα. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων στο Star, ευχαριστώ πολύ όλη την παραγωγή για την ευκαιρία που μου έδωσαν, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καμία σχέση με την τηλεόραση παρά μόνο με την μόδα”. Πολλά κανάλια την πολιορκούσαν αλλά εκείνη προτίμησε τον Alpha. Πως όμως της έγινε η πρόταση; “Έγιναν πολλές προτάσεις από τον ΣΚΑΙ, το Mega αλλά τελικά με κέρδισε ο Alpha. Είναι πάρα πολύ όμορφο για ένα νέο άνθρωπο να τον θέλουν τα κανάλια και οι ιθύνοντες των σταθμών. Σημαντικά στελέχη στο χώρο που γνωρίζουν την αγορά είδαν ότι η τηλεόραση, θέλει μια αλλαγή, νέα πρόσωπα. για να επενδύσουν και είναι υπέροχο ότι είμαι μέρος αυτής της αλλαγής”.

Ενώ για την Ελένη Μενεγάκη και για όλους εκείνους που θεωρούν ότι είναι η αντικαταστάτριά της η Ηλιάνα αποκάλυψε: “Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια! Από την στιγμή που αποφάσισε να φύγει από τον Alpha, η ζώνη θα έμενε κενή και το κανάλι κάτι έπρεπε να κάνει. Δεν σημαίνει ότι εγώ πήγα να πάρω την δουλειά κάποιου άλλου. Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί. Η γυναίκα αυτή έχει κάνει μια τεράστια πορεία στην τηλεόραση, είναι παράδειγμα προς μίμηση. Αλίμονο, κανείς δεν παίρνει την θέση της Ελένης Μενεγάκη. Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου, όχι δεν νιώθω έτοιμη, γιατί έχω τα συγκαλά μου. Εμπιστεύομαι όμως το κανάλι, την ομάδα μου, την παραγωγή που πάμε να δημιουργήσουμε. Ναι, έχω άγχος, αλλά κανείς δεν ξεκίνησε έτοιμος. Είμαι έτοιμη να πάω στην αφετηρία”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments