Αθλητισμός

Χρήστος Δώνης: Συγκινημένος αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό

Χρήστος Δώνης: Συγκινημένος αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό
Χρήστος Δώνης: Μετά από 12 χρόνια ο 25χρονος μέσος είπε αντίο στην ομάδα του Παναθηναϊκού και όπως ήταν φυσικό ήταν μια συγκινητική στιγμή για όλους στο «Γ. Καλαφάτης».

Για τελευταία φορά προπονήθηκε στο Κορωπί ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε την ομάδα, τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς. Τα 12 χρόνια που φόραγε τη σημαία του Παναθηναϊκού είναι η μισή ζωή για τον 25 χρονο μέσο, που γυρίζει σελίδα στην καριέρα του, και όπως είναι φυσικό ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος κατά τη διάρκεια του «αντίο».

Ο ίδιος προχώρησε και σε ανάρτησή στο instagram με την οποία αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, την ομάδα και του οπαδούς αυτής.

Η ανάρτησή του στο instagram

«Μετά απο 12 χρόνια ήρθε η στιγμή να πω αντίο !

Έχω πάρα πολλά αυτή την στιγμή μέσα στο μυαλό μου και δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Πολλές όμορφες στιγμές πολλές οι δύσκολες στιγμές αλλά όμως όλοι ήταν εκεί για να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Γνώρισα προπονητές-γυμναστές-γιατρούς-φυσικοθεραπευτές-φροντιστές-μάγειρες-ποδοσφαιριστές τους οποίους θέλω να τους ευχαριστήσω έναν προς έναν. Από όλους πήρα κάτι ! Επίσης ευχαριστώ τον υγιή κόσμο της ομάδας για την στήριξη . Επειδή βρίσκομαι πολλά χρόνια στην ομάδα θέλω να ξέρετε ότι φέτος είχαμε το καλύτερο κλίμα από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στην πρώτη ομάδα και πιστεύω ότι μας άξιζε ένα καλύτερο κλείσιμο για αυτή την σεζόν .

Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό!», ανέφερε.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ετοίμασε ένα συγκινητικό VIDEO, καθώς δείχνει τα δάκρυά του, την αποθέωση από τους συμπαίκτες του και την τελευταία παρουσία του στο προπονητικό κέντρου του συλλόγου.

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Δώνη

Ο Χρήστος Δώνης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 9 Οκτωβρίου 1994.  Είναι Έλληνας διεθνής (με τις μικρότερες εθνικές ομάδες) ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι χθες στη θέση του μέσου στον Παναθηναϊκό. Είναι γιος του πρώην Έλληνα διεθνούς ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή, Γιώργου Δώνη και μεγαλύτερος αδερφός του επίσης διεθνούς ποδοσφαιριστή Τάσου Δώνη.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου την 1η Ιουλίου 2012, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας έως το 2015. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην επικράτηση της ομάδας του με σκορ 4-0 επί της Προοδευτικής στα πλαίσια του κυπέλλου Ελλάδας, ενώ η πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα ήταν σε μία αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό, η οποία διεξήχθη στις 18 Δεκεμβρίου 2013, πετυχαίνοντας, στη διάρκειά της, το πρώτο του τέρμα με την πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Τον Ιανουάριο του 2015 ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Στις 21 Ιανουαρίου 2018 άνοιξε το σκορ στην εντός έδρας επικράτηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Κέρκυρα για το Ελληνικό Πρωτάθλημα που έληξε 4-0. Αυτό ήταν το δεύτερό του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Τον Μάϊο του 2018 ανανέωσε ξανά τη συνεργασία του με τον ΠΑΟ έως τον Ιούνιο του 2020. Αυτήν τη στιγμή περιμένουμε την επόμενη επαγγελματική του κίνηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments