Ελλάδα

ΠΟΕΔΗΝ: Ένταση στο υπουργείο Οικονομικών – Τραυματίστηκε ο Γιαννάκος

ΠΟΕΔΗΝ: Ένταση στο υπουργείο Οικονομικών – Τραυματίστηκε ο Γιαννάκος
ΠΟΕΔΗΝ: Ένταση σημειώθηκε έξω από το υπουργείο Οικονομικών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο στην πορεία της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Κατά τη διάρκεια των διαπληκτισμών τραυματίστηκε ο  πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. Αναλυτικότερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία έχει προκηρύξει για σήμερα, Τρίτη, τετράωρη στάση εργασίας, με αίτημα την ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα. Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει τα εξής:

«Ζητάμε την ένταξή μας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στις εισφορές και στην αναγνώριση του ασφαλιστικού βίου. Η Επιτροπή που έχει συσταθεί στο υπουργείο Εργασίας έχει ως αντικείμενο την συνέχιση χορήγησης Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, για το οποίο ζητάμε διπλασιασμό και επέκταση στις άλλες ειδικότητες».

Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει, επίσης, ότι «δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται οι εργαζόμενοι του ιδίου φορέα, ιδίων επαγγελμάτων, με διαφορετικό ασφαλιστικό τρόπο. Όσοι προέρχονται από ασφαλιστικό φορέα το Δημόσιο δεν είναι ενταγμένοι στα ΒΑΕ και όσοι προέρχονται από ασφαλιστικό φορέα το ΙΚΑ είναι ενταγμένοι».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments