Ελλάδα

Τροχαίο Φθιώτιδα: Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι 4χρονο κορίτσι

Τροχαίο Φθιώτιδα: Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι 4χρονο κορίτσι
Τροχαίο Φθιώτιδα: Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από την Μακρακώμη, καθώς υπήρξε σοβαρό ατύχημα όταν 4χρονο κοριτσάκι χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα.

Ένα 4χρονο κορίτσι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που έγινε στη Μακρακώμη Φθιώτιδας. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το άτυχο κοριτσάκι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην είσοδο της Μακρακώμης στο ύψος του «Γαλαξία».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κοριτσάκι είχε μεταβεί με ταξί λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα στο σημείο με τη μαμά και τη γιαγιά του. Το κοριτσάκι, κατεβαίνοντας από το ταξί διέφυγε από την προσοχή των δικών του και προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο μόνο του. Ένα αυτοκίνητο που κινούταν στο σημείο με οδηγό 58χρονο φέρεται να χτύπησε με τον καθρέφτη το μικρό κορίτσι, το οποίο και τραυματίστηκε στο κεφάλι. Ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο αρχικά μετέφερε τη μικρή στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που έδειξαν οι εξετάσεις, αποφασίστηκε το κορίτσι να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων για νοσηλεία. Από το ΑΤ Σπερχειάδας διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments