Lifestyle

Η Τάνια έχει ένα από τα πιο “καυτά” instagram

Η Τάνια έχει ένα από τα πιο “καυτά” instagram
Η νικήτρια του Your Face Sounds Familiar, προκαλεί ταχυκαρδίες με τις φωτογραφίες που

Η Τάνια Μπρεάζου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό το 2016 μέσα από το show X Factor», όπου βρέθηκε στην τελική τετράδα. Μετά το τέλος του talent show, κυκλοφόρησε το πρώτο της single και έκανε live εμφανίσεις. Έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους οι Αντώνης Ρέμος, Σάκης Ρουβάς, Πάολα και Τάμτα. Η ταλαντούχα κι εκρηκτική τραγουδίστρια γεννήθηκε στη Ρουμανία και μεγάλωσε στην Ρόδο. Όταν αποφοίτησε από το Λύκειο, πήρε υποτροφία από το Μελάνθειο Ωδείο Ρόδου και σπουδάζει Βυζαντινή Μουσική.

Στο single της, «Mon Cheri», που κυκλοφορεί από την Panik Records, συνεργάστηκε με τους επιτυχημένους παραγωγούς Daniel Alexandrescu και Santiago Rodriguez Liem, οι οποίοι μετρούν διεθνή hits και συνεργασίες με καλλιτέχνες, όπως ο Mohombi. Μία από τις πιο ταλαντούχες και «εκρηκτικές» τραγουδίστριες, η Τάνια Μπρεάζου, πήρε μέρος και στον φετινό κύκλο του «Your Face Sounds Familiar, το οποίο όμως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού “πάγωσε”. Όπως όμως δείχνουν τα πράγματα θα το έχουμε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και συνεπώς δεν αποκλείεται να έχουμε και την Τάνια Μπρεάζου να μας καθηλώνει και να επιδίδεται σε νέες μιμήσεις και ωραίες σκηνικές παρουσίες.

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει σχετικά με το show: “Το «Your face sounds familiar» το παρακολουθούσα όλα τα χρόνια που προβάλλεται κι είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που συμμετέχω, γιατί για εμένα το show αυτό είναι ένα party. Θέλω να το ζήσω και θα δώσω το 100% του εαυτού μου. Όταν μου έγινε η πρόταση ενθουσιάστηκα πάρα πολύ και να σου πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα πολύ. Το συζήτησα με τους συνεργάτες μου, με την οικογένειά μου και ήταν όλοι θετικοί”.

Η Τάνια εκτός από μια ταλαντούχα τραγουδίστρια με πανέμορφη φωνή, είναι και μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media και ειδικά στο instagram και στο facebook αναστατώνουν τους άνδρες και κάνουν τις γυναίκες να ζηλεύουν. Πρόσφατα ανέβασε φωτογραφίες με ένα κίτρινο μπικίνι, αλλά και με ένα φούξια προκαλώντας ρίγη χαράς στους followers της οι οποίοι έκαναν “καρδούλες” και έγραψαν θετικά σχόλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments