Lifestyle

Josephine: Με τον Mad Clip κυκλοφορούν το hit του καλοκαιριού

Josephine: Με τον Mad Clip κυκλοφορούν το hit του καλοκαιριού
Josephine: Με τον Mad Clip γίνονται ζευγάρι στη σκηνή και έχουν «Fimi» - Οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό καλοκαίρι.

Πρόκειται για τη συνεργασία – έκπληξη του φετινού καλοκαιριού που ήδη έχει «Fimi». H Josephine με τον Mad Clip ετοιμάζονται για μεγάλα κέφια το φετινό καλοκαίρι καθώς η συνεργασία τους έχει ήδη ξεχωρίσει στις ψηφιακές πλατφόρμες από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της.

Όπως αναφέρει το hit- channel. com ο hardest-working man της ελληνικής trap σκηνής με τα απανωτά No. 1 hits ενώνει τις δυνάμεις του με την πολυτάλαντη τραγουδίστρια που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, σε ένα smash hit για τον έρωτα ακόμα και όταν είναι αταίριαστος. Ο Mad Clip έγραψε τη μουσική καθώς και τους στίχους μαζί με τη Josephine, ενώ την παραγωγή έκαναν οι Gosei και DJ Stephan.

Η επιτυχία του single

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το single ανέβηκε στην πρώτη θέση του Top 50 στο Spotify για την Ελλάδα και μπήκε στο λίστα «New Music Friday», με τις φωτογραφίες του Mad Clip και της Josephine να γίνονται εξώφυλλο του playlist, ενώ ταυτόχρονα έγινε No. 1 και στο Top 100 του Apple Music για τη χώρα μας.

Στο ίδιο κλίμα η συνεργασία του Μad Clip και της Josephine κοσμεί το εξώφυλλο και για το playlist του Hit Channel με τα Νέα Ελληνικά Τραγούδια του 2020. Η «Fimi», που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ήδη ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και glam music video που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης. Ο Mad Clip και η Josephine μας παρασύρουν με την πιο δυνατή «Fimi» του φετινού καλοκαιριού που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.

Δείτε το βίντεο

Η συνέντευξη του Mad Clip

O Mad Clip εξάλλου είναι στην καλύτερή του φάση. Αυτό φάνηκε και από τη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στον ant1.  «Ότι στόχο βάλω θα τον καταφέρω. Είτε έκανα ραπ, είτε πουλούσα λεμόνια θα το έκανα καλά» είπε ο MadClip σχολιάζοντας πώς μέσα από την τραπ μουσική βρήκε τον τρόπο να μεταφράσει την δική του αλητεία και να την κάνει εμπορική.

Όσο για τη βιομηχανία της τραπ είπε πώς υπάρχουν καλλιτέχνες που για μία εμφάνιση έχουν πάρει και 5.000 ευρώ ενώ ο ίδιος μόνο μέσα στο 2019 έκανε 240 εμφανίσεις γεγονός που του εξασφάλισε οικνομική άνεση. Τέλος, παρά την μεγάλη επιτυχία είπε πώς οι εγχώριοι σταρ σνομπάρουν τους τράπερς και το έργο τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments