Αθλητισμός

Αλ-Τάαμαρι Ολυμπιακός: Στη λίστα των Πειραιωτών ο Ιορδανός εξτρέμ

Αλ-Τάαμαρι Ολυμπιακός: Στη λίστα των Πειραιωτών ο Ιορδανός εξτρέμ
Αλ-Τάαμαρι Ολυμπιακός: Την περίπτωση του παίκτη του ΑΠΟΕΛ φαίνεται πως τσεκάρουν οι «ερυθρόλευκοι».

Συνεχίζει να κοιτάζει στο εξωτερικό, για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, ο Ολυμπιακός. Τελευταίο όνομα που ακούγεται πως βρίσκεται στην “ερυθρόλευκη” λίστα είναι ο Ιορδανός εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Αλ-Τάαμαρι. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν στην Κύπρο. Ο Αλ-Τάαμαρι είναι 23 ετών και παίζει κυρίως στα άκρα. Ως επί το πλείστον είναι δεξιός ακραίος αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στον άξονα.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά σήμερα, Τετάρτη 1 Ιουλίου, το «Φως των Σπορ», στην Κύπρο αναφέρουν πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι του ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για τον Ιορδανό εξτρέμ, ο οποίος πήγε στη Μεγαλόνησο το καλοκαίρι του 2018 και το συμβόλαιό του λήγει το 2021. Ο 23χρονος άσος θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο και στην Κύπρο έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για εκείνον. Στα πόδια του φέτος έχει 34 αγώνες σκοράροντας τρία γκολ και μοιράζοντας εννιά ασίστ σε 2.529 αγωνιστικά λεπτά.

Η περίπτωση του ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ταλαντούχο, που έχει περιθώρια εξέλιξης και παράλληλα μπορεί να ενισχύσει η ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ομάδα της Λευκωσίας ξεκαθαρίζουν ότι μέχρι στιγμής καμία επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία για τον παίκτη ενώ τονίζουν πως όποια ομάδα ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστή που ανήκει στο «γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο» , θα πρέπει να αποταθεί στη διοίκηση. Κι εφόσον διαπιστωθεί ότι το ενδιαφέρον είναι σοβαρό, τότε θα κληθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος σύλλογος να φέρει μαζί του και το «μπλοκ των επιταγών».

Ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, έχει βάλει τιμή πώλησής για κάθε περιουσιακό στοιχείο του ρόστερ και δεν είναι αρνητικός να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ωστόσο δεν προτίθεται να «ξεπουλήσει» κάποιους παίκτες. Για παράδειγμα, θεωρεί τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι ένα από τα μεγαλύτερα παρουσιαστικά στοιχεία του ΑΠΟΕΛ, γι’ αυτό εάν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα της Λευκωσίας, δεν πρόκειται να αποχωρήσει κανένας.  Σύμφωνα με όσα λέγονται στο νησί, το πλάνο του ΑΠΟΕΛ πάντως είναι να τον κλείσει με νέο συμβόλαιο και να τον πουλήσει με ένα ποσό 6 – 7 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments