Video

Ελίφ επεισόδιο 618: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 1/7 – Η Λεϊλά επισκέπτεται τη Μελέκ

Ελίφ επεισόδιο 618: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 1/7 – Η Λεϊλά επισκέπτεται τη Μελέκ
Ελίφ επεισόδιο 618: Ο Γιουσούφ, η Μελέκ και ο Σελίμ πηγαίνουν στο σημείο συνάντησης με τους απαγωγείς και βλέπουν την Ελίφ μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Στο σημερινό (1 Ιουλίου) επεισόδιο της «Ελίφ», η Αϊλά θα προσπαθήσει να πείσει τον Μουράτ να αλλάξει δουλειά αλλά δεν θα τα καταφέρει. Εκτός από το περιστατικό με τα διαμάντια, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη δουλειά του. Η Αϊλά θυμώνει και του λέει πως θα πάει να συναντήσει μια φίλη της και φεύγει. Ο Μουράτ όμως θέλει κάτι να της πει και την ακολουθεί. Την ακούει να μιλάει εκνευρισμένη στο τηλέφωνο και καταλαβαίνει πως η γυναίκα του κάτι σχεδιάζει.

Η Λεϊλά επισκέπτεται τη Μελέκ και καταφέρνει να τοποθετήσει τον κοριό κάτω από το τραπέζι. Τώρα η Αρζού μπορεί να ακούσει τις συζητήσεις της οικογένειας. Στη συνέχεια στέλνει ένα μήνυμα στη Μελέκ και ζητάει λύτρα για την Ελίφ. Η Μελέκ είναι απελπισμένη καθώς δεν μπορεί να βρει τόσα χρήματα. Ο Γιουσούφ της ζητάει να ηρεμήσει και της λέει πως θα κάνει τα πάντα για να σώσει την Ελίφ.

Η Ζεϊνέπ ζητάει χρήματα και από τον Τζεβαχίρ

Η Λεϊλά βλέπει πόσο νοιάζεται ο Γιουσούφ για τη Μελέκ και την κόρη της και στενοχωριέται.  Ο Σελίμ ζητάει χρήματα από φίλους του και όλοι προσπαθούν να τον βοηθήσουν. Η Αρζού ξέρει πως η οικογένεια δεν έχει άλλη περιουσία να πουλήσει αλλά όλα τα μέλη της προσπαθούν με κάθε τρόπο να συγκεντρώσουν το ποσό.

Η Ζεϊνέπ ζητάει χρήματα και από τον Τζεβαχίρ αλλά εκείνος δεν έχει να της δώσει. Η οικογένεια συναντιέται ξανά στο σπίτι και μετρά τα χρήματα, που συγκέντρωσε αλλά δεν είναι αρκετά. Ο Γιουσούφ έρχεται και τους λέει πως βρήκε τα χρήματα και όλοι ξαφνιάζονται.  Η Αρζού ακούει τη συζήτηση και ξαφνιάζεται και εκείνη.

Ο Γιουσούφ, η Μελέκ και ο Σελίμ βλέπουν την Ελίφ μέσα σε ένα αυτοκίνητο

Ο Γιουσούφ, η Μελέκ και ο Σελίμ πηγαίνουν στο σημείο συνάντησης και βλέπουν την Ελίφ μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Καθώς πηγαίνουν προς το μέρος της, δύο άντρες της Αρζού τους σταματούν. Παίρνουν τα χρήματα και φεύγουν μαζί με την Ελίφ. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Γιουσούφ έχει συγκρατήσει τον αριθμό από την πινακίδα του αυτοκινήτου.

Η αστυνομία τους λέει πως θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν την Ελίφ.  Ο Μουράτ ακολουθεί την Αϊλά και βλέπει ότι συναντάει τον πατέρα της. Ακούει κρυφά τη συζήτησή τους και τώρα ξέρει πως ο Λατίφ είναι αυτός, που του έδωσε τη δουλειά.

Η Αϊλά τα βάζει με τον πατέρα της και υπερασπίζεται τον Μουράτ αλλά εκείνος είναι θυμωμένος με τη γυναίκα και τον πεθερό του.  Ο Μουράτ περιμένει στον κήπο την Αϊλά και τη ρωτάει για τη συνάντησή της με τη φίλη της. Η Αϊλά του λέει ψέματα και ο Μουράτ της λέει πως ξέρει την αλήθεια. Η Αϊλά μένει άφωνη.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας.

Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια,  η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα αλλάζει τις ζωές όλων

Η Μελέκ  ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε  τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένεια του Κενάν ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της Μελέκ, τον Μελίχ.

Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Η Αλιγιέ είχε άλλα σχέδια για τον γιο της, να τον δει παντρεμένο με την Αρζού, η οποία τη χειραγωγούσε και την είχε πείσει ότι δεν υπάρχει καλύτερη νύφη για την οικογένεια Εμιρόγλου από αυτή. Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα των Εμιρόγλου δεν αλλάζει μόνο τη δική της ζωή, αφού ζει πια μακριά από τη στοργική μητέρα της, αλλά και τη ζωή των άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments