Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [02/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [02/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [02/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [02/07/20].

κριός

Θα δημιουργηθεί μια δυνατή ερωτική και ψυχική σύνδεση με τον εραστή σου, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας. Θα ανακαλύψεις κάτι σχετικά μ’ ένα κοινό σας ενδιαφέρον που θα σε εκπλήξει. Αν είσαι ελεύθερη, θα διαπιστώσεις πως μια συζήτηση μ’ ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, ενώ ξεκινά με ασφαλή και προβλέψιμο τρόπο…καταλήγει να γίνει συναρπαστική και ουσιαστική σε σύντομο χρονικό διάστημα

ταύρος

Μπορείς να αποφύγεις μια αδέξια συζήτηση με το σύντροφο ή ίσως με τον πρώην σύντροφό σου. Αυτό, θα σου προσφέρει την ευκαιρία να πάρεις κάποιες αποφάσεις, όπου θεωρείς πως είναι απαραίτητο. Ό,τι είχε αγνοηθεί ή δεν είχε ειπωθεί… μπορεί να είναι η βάση της αρχικής σας συζήτησης. Εστίασε στο νέο ξεκίνημα που προσφέρεται – ή σ’ αυτό που θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα γλυκό και νέο επίπεδο, με το πέρασμα του χρόνου.

δίδυμοι

Οι αισιόδοξες εξελίξεις ή οι περιστάσεις της ερωτικής σου ζωής, θα σε κάνουν απρόσεκτη. Μη διακινδυνεύσεις όμως να καθυστερήσεις να δραστηριοποιηθείς, για να πετύχεις αυτά που επιθυμείς, δείχνοντας ανεμελιά ή δυναμικότητα. Η ορμητική σου στάση, πρέπει να περιοριστεί! Είσαι πολύ ερωτική όταν είσαι φλογερή, αλλά θα δημιουργηθεί πρόβλημα, αν είσαι ανυπόμονη.

καρκίνος

Πιστεύεις ότι είναι απαραίτητο να επιλέξεις προσεκτικά τα λόγια σου σε μια συζήτηση με τον εραστή σου. Ωστόσο, η ευχάριστη πρόοδος ανάμεσά σας, μπορεί να συμβεί λέγοντάς του, τι πιστεύεις και αισθάνεσαι. Επομένως προσπάθησε να μην είσαι τόσο προσεκτική. Αν είχες προβάρει μια συζήτηση μαζί του, αγνόησέ την. Όσο πιο χαλαρή είσαι…τόσο μεγαλύτερη ειλικρίνεια θα συναντήσεις….γιατί αυτό θέλει από σένα το ταίρι σου.

 λέων

Το να κινηθείς όσο το «σίδερο είναι ζεστό», θα είναι το καλύτερο σχέδιο για τα ερωτικά σου, αυτήν τη στιγμή. Είναι απίθανο να παραμείνει μία ευκαιρία επ’ αόριστο. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να πεις όσα έχεις να πεις….ή να εφαρμόσεις ένα ερωτικό σχέδιο. Ανέλαβε πρωτοβουλία και παρακολούθησε να εξαφανίζεται κάθε αβεβαιότητα, αμφιβολία ή νευρικότητα

 παρθένος

Μια κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, μπορεί να φαίνεται πως δεν έχει θέση στο παρόν ή το μέλλον….αλλά μην εκπλαγείς με το πόσο δυνατά είναι ακόμη, μερικά συναισθήματα. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να θυμηθείς ένα συμβάν που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της σχέσης με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερη, θα ανακαλύψεις πως εξακολουθεί να υπάρχει σπίθα ανάμεσα σε σένα κι ένα συγκεκριμένο άτομο.

 ζυγός

Οι ρομαντικές ευκαιρίες θα εμφανιστούν μέσα από ταξίδια και σπουδές. Διάλεξε! Ενδεχομένως υπάρχει κάποιο άτομο που κρατάει κρυφό το ερωτικό του ενδιαφέρον για σένα. Μπορεί να επικεντρωθείς μαζί του σ’ ένα θέμα που απαιτεί συνεργασία. Το αμοιβαίο ενδιαφέρον σας, μπορεί να εκδηλωθεί με πολύ διαφορετικό και ευχάριστο τρόπο….αν το αφήσεις να ενταθεί.

σκορπιός

Μπορεί να σου φανεί πως η ιστορία επαναλαμβάνεται με κάποιο τρόπο. Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο…τότε μάλλον υπάρχει κάποιο μάθημα που πρέπει να διδαχτείς. Αν από την άλλη αισθάνεσαι ότι υπάρχει περιορισμός σε κάτι που αφορά τη σχέση σου, τότε φρόντισε να αποκτήσεις περισσότερη ελευθερία, όπου χρειάζεται. Έχεις επιλογές!

τοξότης

Μπορεί να πιστεύεις πως το σενάριο της σχέσης σου, μπορεί να συνεχιστεί ως έχει. Η ανάγκη σου όμως να αποκαλύψεις στο σύντροφό σου, αυτά που θέλεις να αλλάξεις στο δεσμό σου, θα εντατικοποιηθεί τώρα. Οποιαδήποτε απογοήτευση μπορεί να προκαλέσει μια χρήσιμη και απαραίτητη συζήτηση! Και μέσα από αυτή, θα έχεις τις διαβεβαιώσεις που χρειάζεσαι.

 αιγόκερως

Μην επικεντρώνεσαι σ’ αυτό που λείπει από την ερωτική σου ζωή, γιατί μπορεί να αγνοήσεις όλα όσα είναι πολλά υποσχόμενα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως ρίξεις μια ματιά στο μέλλον και θελήσεις να μάθεις αν ο εραστής σου μοιράζεται τους στόχους και τα όνειρά σου. Αν είσαι ελεύθερη, μην αποδεχτείς μια σχέση που έχει κολλήσει εδώ και καιρό. Μια αύξηση της αυτοπεποίθησής σου, θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς.

υδροχόος

Νέα πρόσωπα και συνδέσεις προσφέρουν ενδιαφέρουσες ρομαντικές δυνατότητες. Ένα κοινό δημιουργικό ενδιαφέρον όμως, μπορεί να είναι ο καταλύτης, για μια ερωτική έλξη. Όσο περισσότερες κοινές απόψεις έχεις με κάποιον, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να δημιουργηθεί μια γλυκιά σύνδεση. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, δεν θα είναι απλά ένα αμφίδρομο ενδιαφέρον, αυτό που θα αυξηθεί σε ισχύ!

 ιχθύες

Ο τρόπος που σκέφτεται ο αγαπημένος σου, μπορεί να σε μπερδέψει. Ειδικά αν σε αποκλείει από τις αποφάσεις ή τα σχέδιά του. Πιθανότατα γνωρίζεις τι θα έκανες, αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα. Ίσως δυσκολευτείς να αποδεχτείς τις αιτίες της κίνησής του, όμως μην σχηματίζεις άκαμπτες απόψεις χωρίς να τον ακούσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να είσαι διορατική.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments