Lifestyle

Ζέτα Μακρυπούλια: Τι ετοιμάζει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν [pic]

Ζέτα Μακρυπούλια: Τι ετοιμάζει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν [pic]
Ζέτα Μακρυπούλια: Φανερά συγκινημένη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής της πριν από μερικές ημέρες αλλά η πρόσφατη φωτογραφία στο Instagram «μαρτυρά» πως κάτι ετοιμάζει.

Στα μισά του Ιουνίου η όμορφη παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια είπε το δικό της «αντίο» στους πιστούς τηλεθεατές της εκπομπής της «Ρουκ Ζουκ».

«Μετά από τόσο καιρό είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο πλατό. Είμαι συγκινημένη, είμαι ευγνώμων. Ήρθα να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την αγάπη σας. Ήρθα να σας πω ότι το Ρουκ Ζουκ κάπου εδώ φτάνει στο τέλος του για φέτος», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

«Για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να κλείσουμε τη χρονιά όπως θέλουμε και όπως ονειρευόμαστε και όπως κάνουμε πάντα, αλλά δεν μας πτοεί τίποτα. Σε λίγο θα είμαστε και πάλι μαζί σας», σχολίασε συγκινημένη η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Θέλω να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, να περάσετε τέλεια, να μην ξεχνάτε να διασκεδάζετε, να είστε ανέμελοι, να μη φοβάστε… Όλα θα πάνε καλά και εμείς θα είμαστε και πάλι εδώ σε πολύ λίγο. Για αυτό δηλώστε συμμετοχή γιατί το Ρουκ Ζουκ θα επιστρέψει. Καλό καλοκαίρι σε όλους!», είχε τονίσει στην τελευταία εκπομπή.

Και εφόσον έχει μπει το καλοκαίρι, λίγες στιγμές χαλάρωσης επιβάλλονται! Έτσι, πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε σε θάλασσα απολαμβάνοντας τον ήλιο και τον καλό καιρό. «Αγαπημένη ώρα!! Ξέρω, βγήκα λίγο παραπάνω σοβαρή έως και προβληματισμένη, αλλά είναι η στιγμή. Κάπου είχα αφαιρεθεί… Στον ήλιο μάλλον! Που σήμερα έχει έκλειψη».

Αυτό είχε γράψει στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, η φωτογραφία της αγαπήθηκε και συγκέντρωσε παραπάνω από 39.000 likes ενώ και τα σχόλια με ευχές για καλό καλοκαίρι ήταν πολλά.

Μετά λοιπόν, από τη φωτογραφία αυτή δημοσίευσε μια εικόνα της ίδιας με το εξής σχόλιο: «Συμβαίνει τώρα!! Backstage! New season!», αφήνοντας τους ακολούθους της να μαντεύουν αν αναφέρεται στην επιστροφή του «Ρουκ Ζουκ» που είχε ανακοινώσει στο τέλος της εκπομπής της ή αν αναφέρεται σε κάτι νέο και φρέσκο.

Θυμίζουμε πως η γοητευτική Ζέτα Μακρυπούλια έχει δοκιμαστεί σε πολλά και τα έχει πάει περίφημα σε όλα. Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Ένα χρόνο αργότερα, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments