Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στη λίστα του Μαρτίνς ο Πέπε Ροντρίγκες

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στη λίστα του Μαρτίνς ο Πέπε Ροντρίγκες
Ολυμπιακός μεταγραφές: Τον συμπατριώτη του κεντρικό μέσο έχει στη λίστα του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει τον τίτλο, συνεχίζει με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις του, όπως δηλώνει ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά δεν παύει να εξετάζει και παίκτες. Οι χώρες της Ιβηρικής είναι από τις «πηγές» του Ολυμπιακού για να βρει λύσεις και να στελεχώσει την ομάδα της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την περίπτωση του μέσου της Γκιμαράες, Πέπε Ροντρίγκες έχει στη λίστα του ο Μαρτίνς. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού μέσου, καθώς θεωρείται πολύ πιθανή η πώληση του Καμαρά το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει το sdna.gr, mία περίπτωση που έχει ξεχωρίσει είναι του Πέπε Ροντρίγκες της Γκιμαράες με τον Πέδρο Μαρτίνς, μάλιστα, να έχει δώσει ήδη θετική εισήγηση για την απόκτησή του. Ο 23χρονος μέσος προέρχεται από γεμάτη σεζόν με 43 συμμετοχές (5 γκολ, 3 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεσμεύεται για τέσσερα χρόνια ακόμα. Η Γκιμαράες, που τον κοστολογεί με ένα σημαντικό ποσό, τον είχε αποκτήσει από τη Μπενφίκα απ’ όπου αναδείχτηκε και η οποία διατηρεί ακόμα το 50% των δικαιωμάτων του.

Δείτε τον Ροντρίγκες εν δράσει σε ένα παλιότερο βίντεο με τη φανέλα της Μπενφίκα

Το πάντα αξιόπιστο Transfermarkt κοστολογεί τον μέσο από την Πορτογαλία στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Να σημειώσουμε ότι ο 23χρονος παίκτης έχει περάσει από την Εστορίλ, ενώ έχει 10 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας. Άλλωστε, έχει πολλές συμμετοχές στις μικρότερες Εθνικές ομάδες της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Τι θα γίνει με Μεριά

Εν τω μεταξύ, ο Γιασίν Μεριά σε δηλώσεις που έκανε σε Μέσα της Τυνησίας τόνισε πως θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και πως η Κασίμπασα σκοπεύει να τον κρατήσει.

«Η Κασίμπασα θέλει να με κρατήσει αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον Ολυμπιακό. Είναι έτοιμη να δώσει 3 – 3,5 εκατομμύρια ευρώ για μένα στον Ολυμπιακό. Εάν όμως ο Ολυμπιακός ζητήσει παραπάνω τότε η Κασίμπασα δεν θα επιμείνει. Εγώ θέλω να μείνω στην Ευρώπη γιατί νιώθω ότι έχω βελτιωθεί εδώ από την ημέρα που ήρθα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τυνήσιος στόπερ.

Η ρήτρα που είχε μπει μεταξύ Ολυμπιακού και Κασίμπασα ήταν ύψους 5 εκατομμύρια ευρώ. Αν συμβεί αυτό, τότε θα πρόκειται για… λεφτά από το πουθενά για τον Ολυμπιακό! Ναι μεν οι Τούρκοι έχουν μείνει ενθουσιασμένοι με τις επιδόσεις του Τυνήσιου στόπερ, αλλά ελάχιστοι πίστευαν ότι θα βγάλουν τόσα λεφτά από τα ταμεία τους για να τον αγοράσουν. Για την ώρα φαίνεται αποφασισμένη η Κασίμπασα να επενδύσει στον Μεριά, όπως επιβεβαιώνει και ο ίδιος με την αποκάλυψη που έκανε.

Εάν οι Πειραιώτες δεν δεχτούν τα χρήματα των Τούρκων και επιμείνουν στο ποσό της ρήτρας, σύμφωνα με το «Φως», τότε δεν αποκλείεται να προκύψει και νέος δανεισμός του παίκτη. Τη φετινή σεζόν ο 26χρονος στόπερ έχει κάνει 26 συμμετοχές με Ολυμπιακό και Κασίμπασα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments