Διεθνή

Nick Cordero: Πέθανε από κορωνοϊό ο σταρ του Μπρόντγουεϊ

Nick Cordero: Πέθανε από κορωνοϊό ο σταρ του Μπρόντγουεϊ
Nick Cordero: Νικημένος από τον covid- 19 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών ο διάσημος ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ. Πάλευε με την ασθένεια για τρεις μήνες αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Νικημένος από τον ιό covid- 19 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών ο διάσημος ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ Nick Cordero μετά από σκληρή μάχη με την ασθένεια. Τελικά κατέληξε από επιπλοκές λόγω κορωνοϊού μετά από μια γενναία μάχη τριών μηνών στο νοσοκομείο.

Ο 41χρονος ηθοποιός νοσηλεύτηκε στην εντατική με πνευμονία, έχασε το πόδι του λόγω επιπλοκών της Covid-19 και ενώ όλοι ήλπιζαν ότι θα τα καταφέρει, η σύζυγός του ενημέρωσε τους θαυμαστές του για τη δυσάρεστη κατάληξη.

Το νέο μετέφερε η σύζυγός του

Η Amanda Kloots, σύζυγος του Νικ Κορντέρο έμεινε στο πλευρό του ακούραστα όλους αυτούς τους μήνες, φροντίζοντας και το μωρό τους τον Ελβις, ενώ στο hashtag #wakeupnick (είχε πέσει σε κώμα για κάποιες μέρες και τον «καλούσαν» να ξυπνήσει) φίλοι και θαυμαστές έστελναν μηνύματα αγάπης στον ταλαντούχο καλλιτέχνη και την οικογένειά του.

«Ο Θεός έχει άλλον έναν άγγελο σήμερα. Ο αγαπημένος μου σύζυγος έφυγε από τη ζωή το πρωί. Ηταν ανάμεσα στην οικογένειά του, με τραγούδια και προσευχές και έτσι ήρεμα έφυγε από αυτό τον κόσμο» έγραψε η Amanda στο Instagram. «Ο Νικ ήταν ένα λαμπερό φως»…

Ο ηθοποιός διακρίθηκε στο μουσικό θέατρο και είχε προταθεί για βραβείο Τόνι.

Ο Νικ Κορντέρο χόρεψε κλακέτες στην 68η τελετή απονομής των Tony Awards, όπου ήταν υποψήφιος για την παράσταση «Bullets Over Broadway».

Λίγα λόγια για το Μπρόντγουεϊ

Το Θέατρο Μπρόντγουεϊ (Αγγλικά: Broadway theatre) συχνά αποκαλούμενο απλά Μπρόντγουεϊ, αναφέρεται σε θεατρικές παραστάσεις σε ένα από τα 40 επαγγελματικά θέατρα με 500 ή περισσότερες θέσεις που βρίσκονται στην περιοχή Theatre District στη Λεωφόρο Μπρόντγουεϊ και στο Lincoln Center στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Όπως αναφέρει το Βικιπαίδεια μαζί με το Θέατρο Γουέστ Εντ του Λονδίνου το θέατρο Μπρόντγουεϊ θεωρείται ευρέως ότι αντιπροσωπεύει το υψηλότερο επίπεδο εμπορικού θεάτρου στον αγγλόφωνο κόσμο.

Η περιοχή του θεάτρου του Μπρόντγουεϊ είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με το The Broadway League, οι παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ πούλησαν εισιτήρια αξίας περίπου 1,081 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2011, σε σύγκριση με τα 1,037 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2010. Η παρουσία ανθρώπων το 2011 έφτασε τα 12,13 εκατομμύρια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments