Τεχνολογία

Instagram Stories: Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζεται [pic]

Instagram Stories: Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζεται [pic]
Instagram Stories: Αυτή η δυνατότητα του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης έχει αγαπηθεί πολύ από τους εκατομμύρια χρήστες του.

Μια νέα αλλαγή στα Instagram Stories ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι της εφαρμογής, με σκοπό να την κάνουν ακόμα πιο προσιτή και φιλική στη χρήση.

Το Instagram είναι μια δωρεάν εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας και κοινοποίησης φωτογραφιών και βίντεο στο διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο με τους ακολούθους τους, να σχολιάζουν, να κάνουν live και να εκφράζουν ότι μια δημοσίευση τους αρέσει.

Τα Instagram Stories έχουν αγαπηθεί πολύ

Η συγκεκριμένη δημοφιλής εφαρμογή δημιουργήθηκε από δύο απόφοιτους του Πανεπιστημίου του Στάντφορντ, τους Κέβιν Σίστρομ και Μάικ Κρίγκερ και ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2010. Μόλις δύο μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2010, ο αριθμός των εγγεγραμμένων χρηστών έφτασε το 1.000.000, ενώ πλέον η εφαρμογή μετράει 20 δισεκατομμύρια φωτογραφίες από όλο τον κόσμο και 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες., σύμφωνα με πληροφορίες.

Το όνομα της προέρχεται από τον συνδυασμό της λέξης «Instant» που σημαίνει «στιγμιαίο» και telegram που σημαίνει «τηλεγράφημα». Tο 2012 η εφαρμογή αγοράστηκε από το Facebook, προς ένα 1 δισεκατομμύριο δολάρια και από τότε ο κολοσσός προσπαθεί να κάνει βελτιώσεις ώστε το περιβάλλον στο Instagram να γίνεται πιο φιλικό και αρεστό. Μάλιστα, από τότε που κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο του 2016, τα Instagram Stories, η εφαρμογή έχει γνωρίσει μεγάλη απήχηση.

Σκοπός οι χρήστες να βλέπουν περισσότερα Instagram Stories ταυτόχρονα

Εξάλλου, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Instagram αφού η λειτουργία του επιτρέπει στους χρήστες του Instagram να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες. Τώρα λοιπόν, φαίνεται ότι το Instagram ετοιμάζεται να ξεκινήσει έναν τεράστιο επανασχεδιασμό που καθιστά πολύ πιο εύκολο να παρακολουθήσετε τις ιστορίες των φίλων σας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από socialmediatoday, δοκιμάζει έναν νέο σχεδιασμό που θα επιτρέπει στους χρήστες του να βλέπουν περισσότερα Instagram Stories ταυτόχρονα, τόσο στην αρχική οθόνη όσο και σε μια σελίδα αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτά.

Σύμφωνα με μια δοκιμαστική εκδοχή του Instagram, οι χρήστες θα βλέπουν στην αρχική οθόνη δύο σειρές με τα Instagram Stories ενώ ένα κουμπί «See All Stories» θα τους προσφέρει τη δυνατότητα να μεταβαίνουν σε διαφορετική σελίδα όπου θα βρίσκονται όλα συγκεντρωμένα. Μια πρώτη εικόνα του νέου σχεδιασμού έδωσε ο social media manager Julian Gamboa μέσα από ανάρτησή του στο Twitter, αν και παραμένει ασαφές πότε ή ακόμα και αν το Instagram σκοπεύει να παρουσιάσει τον νέο σχεδιασμό σύντομα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments