Video

Τζόνι Ντεπ Άμπερ Χερντ: Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο δικαστήριο

Τζόνι Ντεπ Άμπερ Χερντ: Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο δικαστήριο
Τζόνι Ντεπ Άμπερ Χερντ: Ο ηθοποιός υποστήριξε πως η πρώην σύζυγός του είναι ένα προβληματικό άτομο αναφέροντας πως είτε η ίδια είτε κάποιο φιλικό της πρόσωπο αφόδευσε στο κρεβάτι τους.

Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις που σχετίζονται με το πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ, Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ, την ώρα που εκδικάζεται η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της «Sun».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αστέρας του Χόλιγουντ Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε χτες στο δικαστήριο για την εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει εναντίον της βρετανικής ταμπλόιντ για το δημοσίευμά της που υποστήριζε ότι κακοποιούσε σωματικά την πρώην σύζυγό του, την ηθοποιό Άμπερ Χερντ, την οποία βαραίνουν οι ισχυρισμοί για ψεύδη και εξωσυζυγικές σχέσεις.

Ο Αμερικανός ηθοποιός και πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» κατέθεσε αγωγή εναντίον της εκδοτικής εταιρείας της «Sun», της News Group Newspapers, και του διευθυντή της Νταν Γούτον, για δυσφήμιση σχετικά με ένα δημοσίευμα που υπέγραφε ο Γούτον, τον Απρίλιο του 2018, το οποίο αποκαλούσε τον Ντεπ «αυτός που χτυπάει την σύζυγό του».

Ο αστέρας του Χόλιγουντ υποστηρίζει πως ο ίδιος ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τη σύζυγό του 

Ο δικηγόρος του Ντεπ, Ντέιβιντ Σέρμπορν, ανέφερε σε μια γραπτή ανακοίνωσή του προς το Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου, όπου εμφανίστηκαν και οι δύο ηθοποιοί, ότι η υπόθεση για δυσφήμιση αφορά «στον γνωστό ηθοποιό Τζόνι Ντεπ και ισχυρισμούς ότι κακοποίησε σοβαρά την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ». «Όχι μόνο μια φορά αλλά τουλάχιστον σε 14 διαφορετικές περιπτώσεις υποστηρίζεται, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα και ήταν τέτοια η βία ώστε η Χερντ να φοβάται για την ίδια της τη ζωή».

Από την άλλη, σύμφωνα με το SKYNEWS, ο αστέρας του Χόλιγουντ όχι μόνο δεν αποδέχεται τις κατηγορίες αλλά υποστηρίζει πως ο ίδιος ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τη σύζυγό του η οποία μάλιστα του είχε κόψει το δάχτυλο με ένα μπουκάλι βότκας κι του είχε δώσει μπουνιά στο πρόσωπο χαρακτηρίζοντας τον δειλό. Ο ηθοποιός υποστήριξε πως η πρώην σύζυγός του είναι ένα προβληματικό άτομο ενώ προκειμένου να δώσει ένα σαφές παράδειγμα της ακραίας συμπεριφοράς της, ανέφερε πως είτε η ίδια είτε κάποιο φιλικό της πρόσωπο αφόδευσε στο κρεβάτι τους.

Τι υποστηρίζει η Άμπερ Χερντ;

Η Χερντ η οποία παρευρέθηκε στη δίκη για να υποστηρίξει την εγκυρότητα του ρεπορτάζ της εφημερίδας, κληθείσα να σχολιάσει το παραπάνω, αρκέστηκε στο να υποστηρίξει πως επρόκειτο για ένα αθώο αστείο. Η ηθοποιός έκανε για πρώτη φορά την καταγγελία αυτή τον Μάιο του 2016 όταν εξασφάλισε περιοριστικά μέτρα εις βάρος του Ντεπ σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, όπου εμφανίστηκε με μώλωπες. Αναφορικά με την προσωπική ζωή του Τζόνι Ντεπ, το 1983 παντρεύτηκε την μακιγιέζ Λόρι Άντερσον. Χώρισαν δύο χρόνια αργότερα και από το 1998 ζούσε μαζί με τη Γαλλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό Βανέσα Παραντί στη Γαλλία, ενώ έχουν και δύο παιδιά.

Από το 2012, χρονιά που χώρισε με τη Βανέσα, έκανε σχέση με τη συμπρωταγωνίστρια του στο «Rum Diary», Άμπερ Χερντ, την οποία αρραβωνιάστηκε την παραμονή Χριστουγέννων του 2013 και παντρεύτηκαν το 2015. Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα ανακοινώθηκε σε δημοσιεύματα ο χωρισμός του ζευγαριού με τη σύζυγό του να απαιτεί διατροφή και μέρος της περιουσίας του ηθοποιού, αφού δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments