Ελλάδα

Ψευτογιατρός: Βρασμένα λάχανα η θεραπεία που πρότεινε ο 47χρονος σε ασθενή με όγκο

Ψευτογιατρός: Βρασμένα λάχανα η θεραπεία που πρότεινε ο 47χρονος σε ασθενή με όγκο
Ψευτογιατρός: Οι ογκολόγοι σχολιάζουν πως με τέτοιες πρακτικές δεν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να βγει ο ασθενής νικητής στην «μάχη», ενώ το να μην παίρνει κανείς θεραπεία συνιστά «αυτοκτονία».

Δεν χωρά ανθρώπινος νους τα κατορθώματα του 47χρονου γιατρού μαϊμού, αφού ήρθαν στο «φως» νέες  πληροφορίες για τις σοκαριστικές πρακτικές που υιοθετούσε για να εξαπατά τα θύματά του -στέλνοντας μάλιστα κάποια από αυτά στον θάνατο- αλλά κάθε φορά το “μούδιασμα” και η οργή είναι εντονότερα.

Έτσι, λοιπόν και σήμερα, ένα νέο στοιχείο προκύπτει για τα όσα… απίστευτα έλεγε ο ψευτογιατρός για να πείσει ανθρώπους βαριά αρρώστους να τον εμπιστευτούν και φυσικά να τον πληρώσουν αδρά. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο ψευτογιατρός συνιστούσε θεραπείες με… λάχανα για την καταπολέμηση όγκων!

Σε ένα χειρόγραφο σημείωμα που είχε δώσει σε ασθενή με όγκο στις ωοθήκες, ανέφερε: “Παίρνουμε 2-3 φύλλα από λάχανο, τα βουτάμε 2-3 φορές μέσα σε βραστό νερό για να απολυμάνουμε και τα βάζουμε επάνω στην κοιλιά για όλη τη νύχτα”.

Εν τω μεταξύ ογκολόγοι σχολιάζουν πως με τέτοιες πρακτικές δεν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να βγει ο ασθενής νικητής στην “μάχη”, ενώ το να μην παίρνει κανείς θεραπεία συνιστά “αυτοκτονία”.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο ψευτογιατρός πόζαρε για φωτογραφίες μέσα σε χειρουργεία είτε κατά μονάς.

Ενώ μαζί με τις επικίνδυνες οδηγίες έστελνε στα e-mail και… χαιρετισμούς.

Δείτε πως παρίστανε ακόμα και τον πιλότο με την βοήθεια του photoshop

Εκτός από το να είναι καλός στις απάτες φαίνεται πως ο 47χρονος ψευτογιατρός ήταν ακόμα καλύτερος και στο photoshop. Με σκοπό να εξαπατάει τα θύματα του έφτασε στο σημείο να παρουσιάζει ακόμα και… καλομονταρισμένη φωτογραφία του, ντυμένος με την μάχιμη στολή των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Η αποκάλυψη της φωτογραφίας του γιατρού μαϊμού  ως μάχιμου πιλότου έγινε χθες μέσα από το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Alpha και όλοι αναρωτήθηκαν το πώς και το γιατί. Λίγες ώρες μετά και η αλήθεια δεν άργησε να λάμψει, αφού το πολεμικό αεροσκάφος που απεικονίζεται στη φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο ψευτογιατρός ξεκίνησε να δημιουργεί πολλά ερωτήματα στους γνώστες οι οποίοι και έψαξαν να μάθουν την αλήθεια.

Πιλότος με photoshop

Σύμφωνα με την αποκάλυψη, η οποία προκύπτει μέσα από την ανάλυση της πραγματικής φωτογραφίας, που εντόπισε το newsit.gr στο άλμπουμ των φωτογραφιών της ξένης σελίδας η αυθεντική εικόνα έχει ληφθεί στις 8 Αυγούστου 2009 από τον Λοχία της Μονάδας James N. Fasso.

Αρκεί να την παρατηρήσει καλά κάποιος για να καταλάβει πως ο Κοντοστάθης, το μόνο που έκανε ήταν να προσαρμόσει το πρόσωπο του σε νεότερη ηλικία, πάνω σ αυτό του πραγματικού πιλότου της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ με το όνομα David S.Brenton. Η δουλειά που ακολούθησε στη συνέχεια φαίνεται άκρως επαγγελματική, ενώ το μόνο που έχει πειραχτεί με σκοπό να καλύψει κάποιες από τις ατέλειες στις ενώσεις είναι μόνο ο φωτισμός. Παρακάτω οι δύο φωτογραφίες με την επεξεργασμένη να είναι ολόιδια με την πρωτότυπη εκτός από το σημείου του κεφαλιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments