Lifestyle

Έλλη Κοκκίνου: Μίλησε για τους χωρισμούς της αλλά και για το πως έχασε τα παραπάνω κιλά

Έλλη Κοκκίνου: Μίλησε για τους χωρισμούς της αλλά και για το πως έχασε τα παραπάνω κιλά
Έλλη Κοκκίνου: Με ειλικρίνια μίλησε για τις σχέσεις της και τους χωρισμούς της η τραγουδίστρια στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Αναφέρθηκε ακόμα στο πως είχε καταφέρει να χάσει τα παραπάνω κιλά.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τους χωρισμούς της και για τα παραπάνω κιλά που κατάφερε να χάσει.

Η διάσημη τραγουδίστρια, πιο ανανεωμένη και σέξι από ποτέ, βρέθηκε στο «Καλύτερα δε Γίνεται» και μεταξύ των άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η προσωπική της ζωή.

«Ζω τους χωρισμούς»

Η ερώτηση ήρθε πρώτα από τη Ναταλία Γερμανού, η οποία ζήτησε να μάθει αν βιώνει τους χωρισμούς της στο 100% με την τραγουδίστρια να παραδέχεται πως πέφτει στα πατώματα και μάλιστα για πολύ καιρό. «Το ζω! Μπορεί να βάλω τραγούδια που με κάνουν ακόμα πιο χάλια, το ζω στο μεγαλείο του, αλλά μάλλον αυτό είναι κακό» δήλωσε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια, ενώ λίγο αργότερα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού «Καυτές Ερωτήσεις», ο Κώστας Τσουρός ζήτησε να μάθει ποιος από τους τρεις χωρισμούς της την πόνεσε περισσότερο.

Ο χωρισμός της με τον Γιώργο Μπόγρη

Φανερά αμήχανη και χωρίς να θέλει να αποκαλύψει το όνομα του πρώην συντρόφου της, η Έλλη Κοκκίνου αφού αρίθμησε τους χωρισμούς της με χρονολογική σειρά, άφησε να εννοηθεί πως ο χωρισμός που την πόνεσε περισσότερο ήταν ο χωρισμός με τον Γιώργο Μπόγρη, ενώ αμέσως μετά, στην ερώτηση για το αν έχει κάνει κάποιον πρόσφατα unfollow η απάντησή της ήταν και πάλι ο αριθμός “3”, που πιθανόν να αναφερόταν στον νεαρό μπασκετμπολίστα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως έπειτα από μια μικρή αναζήτηση στα άτομα που ακολουθεί η τραγουδίστρια στο Instagram, o Γιώργος Μπόγρης απουσιάζει από τη λίστα των φίλων της, σύμφωνα με το yupiii.gr.

Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στην επιτυχημένη προσπάθεια της τραγουδίστριας να χάσει 22 κιλά

Η παρουσιάστρια σχολιάζοντας την εκρηκτική εμφάνιση της τραγουδίστριας αναφέρθηκε και στην τεράστια προσπάθεια που είχε καταβάλει στο παρελθόν για να χάσει 22 ολόκληρα κιλά.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψαν η Έλλη Κοκκίνου αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με τον θυρεοειδή της και για αυτό τον λόγο περπάταγε κάθε μέρα από τη Γλυφάδα στη Βάρκιζα και επέστρεφε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments