Αθλητισμός

Κοκκινάκης: Μετακομίζει στον ΠΑΟΚ

Κοκκινάκης: Μετακομίζει στον ΠΑΟΚ
Κοκκινάκης: Σύμφωνα με πληροφορίες ο λίμπερο του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να πάει στην Τούμπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του SDNA ο ΠΑΟΚ κατάφερε μια κίνηση ματ στον Ολυμπιακό. Για τη νέα χρονιά ο δικέφαλος του βορά ετοιμάζεται να κλείσει τον Κοκκινάκη Μενέλαου, που παίζει ως λίμπερο στον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος αθλητής αγωνιζόταν από το 2010 έως το 2017 στον Ολυμπιακό, στη συνέχεια έπαιξε για δυο χρόνια στην Γαλλία με την φανέλα της Πουατιέ και πέρυσι επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους», όπου αντί για ακραίος έπαιξε ως λίμπερο.

Κίνηση ουσίας και γοήτρου για τον ΠΑΟΚ απέναντι στον αντίπαλό του στη Volleyleague

Μια μεταγραφή που θα έχει διπλό αντίκτυπο στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αφενός διότι με την απόκτηση του, προσθέτει ποιότητα, εμπειρία και έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα, αφετέρου γιατί η μεταγραφή αυτή έχει έντονο και το επικοινωνιακό χαρακτήρα, αφού ο Δικέφαλος αποκτά έναν βασικότατο μέλος του Ολυμπιακού, δηλαδή του μεγάλου του αντιπάλου τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Έτσι, ο Δικέφαλος μετά τον Βασίλη Κουρνέτα, θα αποκτήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έναν ακόμα παίκτη – σημαία του Ολυμπιακού, αν κανείς αναλογιστεί πως ο Κοκκινάκης με τους «ερυθρόλευκους» έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα (2011, 2013, 2014), πέντε Κύπελλα Ελλάδας (2011, 2013, 2014, 2016, 2017), τέσσερα Λιγκ Καπ (2013, 2015, 2016, 2017) και ένα Σούπερ Καπ Ελλάδας το 2010.

Λίγα λόγια για τον Μενέλαο Κοκκινάκη

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα. Είναι Έλληνας διεθνής πετοσφαιριστής. Έχει ύψος 1,93 μ. και αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της πετοσφαίρισης στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, από τις οποίες μεταπήδησε στην ανδρική ομάδα. Η κύρια θέση του είναι ακραίος, ωστόσο έχει την ικανότητα να αγωνίζεται τόσο ως λίμπερο, όσο και σαν πασαδόρος.

Διακρίνεται πάντα για το πάθος και την αγωνιστικότητά του, και έχει αναδειθεί αρκετές φορές ως Πολυτιμότερος παίκτης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος, όπως την 15η αγωνιστική της περιόδου 2012-13. Επίσης έχει κατακτήσει με τους ερυθρόλευκους αρκετούς τίτλους σε εγχώριο επίπεδο.

Ο Κοκκινάκης διατέλεσε μόνιμο στέλεχος της Ελληνικής Εθνικής ομάδας Παίδων, και από το 2008 της αντίστοιχης των Εφήβων. Από το 2011 αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας των Ανδρών, με την οποία έχει 66 συμμετοχές, έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments