Lifestyle

Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει στο μπαλκόνι φορώντας το μαγιό της [pic]

Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει στο μπαλκόνι φορώντας το μαγιό της [pic]
Μαρία Ηλιάκη: Η αλλαγή στο κορμί της είναι πραγματικά θεαματική αφού έχει χάσει αρκετά κιλά.

Μαζί με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη στη Ζυρίχη ήταν αυτές τις ημέρες η γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη.

Είχε πάει στην Ελβετία για να συναντήσει τον σύντροφό της

Το όμορφο ζευγάρι πέρασε χώρια την καραντίνα, ωστόσο η απόσταση και ο χρόνος που έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλο δυνάμωσε ακόμη περισσότερο τη σχέση τους. Αμέσως μόλις άνοιξαν τα αεροδρόμια, η όμορφη παρουσιάστρια, έκλεισε εισιτήρια, μπήκε στο αεροπλάνο και έτρεξε στην αγκαλιά του συντρόφου της. Και ναι, το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Μάλιστα, το σπίτι οπού μένει ο γιατρός σύντροφός της, στη Ζυρίχη είναι πραγματικά μαγικό. Άνετο, σύγχρονο και με μια κουζίνα ζηλευτή ενώ και η ίδια η Μαρία Ηλιάκη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συχνά δημοσίευε κοινά τους στιγμιότυπα εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη της προς το πρόσωπό του και το πόσο της έλειψε αφού ήταν για μήνες ολόκληρους μακριά ο ένας από τον άλλο.

Με σούπερ ανεβασμένη και σέξι διάθεση στο μπαλκόνι της

Όμως, η γνωστή influencer που κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα από το χωριό Άγιοι Δέκα, επέστρεψε στην Ελλάδα και μπαίνει εκ νέου στον δικό της ρυθμό υιοθετώντας και πάλι την καθημερινότητά της. Τελευταία της ανάρτηση είναι μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ίδια στο μπαλκόνι της φορώντας ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό και έχοντας σούπερ ανεβασμένη και σέξι διάθεση.

Και μπορεί τώρα να έχει βρει αυτό που τη γεμίζει και την ολοκληρώνει αλλά ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου των Αθηνών. Η πρώτη της επαφή με τα μέσα ενημέρωσης ήταν στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΥΑ FM 106.6 (νυν Μουσικός 98.6). Εκεί γνώρισε τη Ρούλα Κορομηλά η οποία είχε αναλάβει τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού και συνεργάστηκαν μαζί στην τηλεόραση του Alpha όπου έκανε το ντεμπούτο της στην εκπομπή «Πρωινό Κους Κους» το 2004, η οποία ένα χρόνο αργότερα μεταφέρθηκε στη μεσημεριανή ζώνη και μετονομάστηκε σε «Κους Κους» το μεσημέρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments