Αθλητισμός

Σλούκας Ολυμπιακός: Καθοριστικές οι επόμενες ημέρες

Σλούκας Ολυμπιακός: Καθοριστικές οι επόμενες ημέρες
Σλούκας Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι οι ανακοινώσεις των Πειραιωτών για τον διεθνή γκαρντ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ολοκλήρωση του ρόστερ του μπασκετικού Ολυμπιακού. Το παζλ έχει συμπληρωθεί και μένει να προστεθεί και το τελευταίο “κομμάτι”, το οποίο ακούει στο όνομα Κώστας Σλούκας. Για τον παίκτη της Φενέρμπαχτσε έχει γίνει πιδιαίτερη συζήτηση το προηγούμενο διάστημα. Τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ανακοινωθεί και επισήμως από τους Πειριαώτες.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η «Live Sport», η εβδομάδα που ξεκίνησε θα είναι καθοριστική. Είναι ήδη γνωστό ότι ο διεθνής γκαρντ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό εδώ και καιρό προκειμένου να επιστρέψει στο ΣΕΦ έπειτα από μια πενταετία. Για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία, θα πρέπει πρώτα ο τουρκικός σύλλογος να αποδεσμεύσει τον Σλούκα, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2022, με οψιόν όμως, το 2021.

Σημειώνεται, πως το θέμα θα είχε προχωρήσει νωρίτερα αν ο Χέρμανσον πήγαινε στη Φενέρ αντί για την Βαλένθια, καθώς τότε θα άνοιγε ο δρόμος του Σλούκα για τον Ολυμπιακό. Επομένως, η τουρκική ομάδα βρίσκεται ακόμα στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Τις τελευταίες ώρες, η πρώην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φουλάρει για την εναλλακτική λύση στα γκαρντ και όλα δείχνουν ότι αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά την επιστροφή του Έλληνα παίκτη στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Υπενθυμίζεται, πως τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τη Ρεάλ να ενδιαφέρεται για τον Κώστα Σλούκα αλλά απ΄ότι φαίνεται ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα.

Ένα δημοσίευμα από την Ισπανία ήρθε να βάλει φωτιά στις κινήσεις του παίκτη, αφού η «Marca» ανέφερε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε κρούση στον παίκτη – ενώ παλαιότερα το είχε διαψεύσει. Στο άρθρο υπογραμμίζονταν πως η «Βασίλισσα» ανησυχεί για το εάν ο Φακούντο Καμπάτσο θα παραμείνει στην ομάδα ή θα προτιμήσει το ΝΒΑ και γι’ αυτό το λόγο έκανε επαφή με τον Κώστα Σλούκα, ώστε να δει τις προθέσεις του.

«Στη Ρεάλ δεν έχουν απόδειξη ότι πρόκειται να το κάνει (να φύγει δηλαδή ο Καμπάτσο για το ΝΒΑ), αλλά προτιμούν να έχουν ένα back up πλάνο, αν αυτό συμβεί», ανέφερε το άρθρο. «Η Ρεάλ έχει δείξει το έντονο ενδιαφέρον της στους εκπροσώπους του, και έχουν κάνει τον Έλληνα γκαρντ να το σκέφτεται και να μην έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό» κατέληγε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments