Διεθνή

Μπέντζαμιν Κίου: Αυτοκτόνησε ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ

Μπέντζαμιν Κίου: Αυτοκτόνησε ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ
Μπέντζαμιν Κίου: Σοκαρισμένη είναι η παγκόσμια κοινότητα απόι τον απροδόκητο θάνατο του Μπέντζαμιν Κίου.

Τέλος στη ζωή του έβαλε, μόλις στα 27 του, ο εγγονός του «βασιλιά της ροκ», Έλβις Πρίσλεϊ. Ο Μπέντζαμιν Κίου, γιος της κόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, αυτοκτόνησε στην Καλιφόρνια όπου ζούσε βυθίζοντας στη θλίψη την παγκόσμια κοινότητα. Ο Μπέντζαμιν ήταν ο καρπός του έρωτα της κόρης του Έλβις με τον μουσικό Ντάνι Κίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα αμερικανικά Μέσα, ο Μπέντζαμιν αυτοπυροβολήθηκε στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνιας, όπου και ζούσε. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγισαν σε αυτήν την πράξη.

Για τον εγγονό του Έλβις, όλοι έλεγαν ότι έμοιαζε καταπληκτικά στον τραγουδιστή. Ήταν γιος της κόρης του “βασιλιά της ροκ” και πατέρας του ο επίσης  μουσικός Ντάνι Κίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της Λίσα Μαρί ανέφερε: «Είναι απόλυτα συντετριμμένη, το λάτρευε αυτό το αγόρι. Προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τα 11χρονα δίδυμα και την μεγαλύτερη κόρη της. Το αγόρι αυτό ήταν ο έρωτας της ζωής της». Μάλιστα σε συνέντευξή της είχε πει ότι η ομοιότητα του Μπέντζαμιν με τον Ελβις ήταν εκπληκτική.

Η γιαγιά του, Πρισίλα Πρίσλεϊ παντρεύτηκε τον Έλβις το 1967, αλλά αποφασισαν να ακολουθήσοπυν χωριστούς δρόμους έξι χρόνια μετά, ενώ απέκτησαν μόνο ένα παιδί τη Λίσα. Η Λίσα παντρεύτηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1988 τον Κίου και απέκτησε δύο παιδιά, τον Μπέντζαμιν και την ηθοποιό Ράιλι. Χώρισαν στις 6 Μαΐου του 1994 και είκοσι μέρες μετά παντρεύτηκε τον Μάικλ Τζάκσον.  Ο Μπεν είχε ένα διακριτικό προφίλ και ήταν και ο ίδιος μουσικός. Μάλιστα η μητέρα του τού έγραψε το τραγούδι «Storm and Grace». Το 2009 έκλεισε ένα συμβόλαιο για δίσκο και μερικούς ρόλους, αλλά κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους. Μια από τις τελευταίες φορές που εκτέθηκε δημόσια ήταν στα 40 χρόνια από τον θάνατο του Έλβις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments