Πολιτική

Ραλλία Χρηστίδου: Εξώδικο στον Γρηγόρη Ψαριανό

Ραλλία Χρηστίδου: Εξώδικο στον Γρηγόρη Ψαριανό
Ραλλία Χρηστίδου: Εξώδικο έστειλε η βουλευτής στον Γρηγόρη Ψαριανό και μήνυση κατέθεσε εναντίον του Κλεάνθη Λοΐζου για υποτιμητικά και σεξιστικά σχόλια προς το πρόσωπό της.

Η Ραλλία Χρηστίδου προχωράει όπως είχε προαναγγείλει σε νομικές ενέργειες εναντίον του δημοσιογράφου κ. Λοΐζου και του κ. Ψαριανού για τα υποτιμητικά και σεξιστικά σχόλια που έκαναν εναντίον της. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει ότι από δω και μπρος θα δείχνει μηδενική ανοχή σε σεξιστικές επιθέσεις, καθώς όπως τονίζει αυτές μπορεί να γίνονται στο πρόσωπό της αλλά αποτελούν επίθεση σε όλες τις γυναίκες και ως βουλευτής η ίδια έχει υποχρέωση να μην το αφήσει να πέσει κάτω.

Έτσι προχώρησε σε εξώδικο εναντίον του κ. Ψαριανού και σε μήνυση εναντίων του κ. Λοΐζου. Και οι δύο είχαν αναρτήσει μία ψεύτικη φωτογραφία της, που την παρουσίαζε με μεγάλο ντεκολτέ στο βήμα της Βουλής και είχαν προβεί σε υποτιμητικά και προσβλητικά σχόλια. Ο κ. Λοΐζος την αποκάλεσε μεταξύ άλλων «τσουλί».

Η ανάρτηση της Ραλλίας Χρηστίδου

“Ανεξαρτήτως αν οι παραπάνω προσωπικές επιθέσεις των “κυρίων” Λοΐζου και Ψαριανού σε βάρος μου είχαν αμιγώς πολιτικά ή αμιγώς σεξιστικά κίνητρα ή αν αποτελούσαν ένα γόνιμο συνδυασμό, η απάντησή μου είναι η ίδια: ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ!” σημειώνει η Ραλία Χρηστίδου σε δήλωση της.

Σήμερα απέστειλα εξώδικο στον Γρηγόρη Ψαριανό για την υποτιμητική και σεξιστική ανάρτησή του σε βάρος μου, την οποία ουσιαστικά αρνήθηκε να ανακαλέσει ή ανασκευάσει, παρά την προειδοποίησή μου. Η συνέχεια, κι εφόσον ο ανωτέρω δεν προβεί σε όλα όσα ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο Νόμος εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, είναι η κατάθεση αγωγής σε βάρος του για την ικανοποίηση της ηθικής μου βλάβης.

Επίσης, υπέβαλα έγκληση κατά του Κλεάνθη Λοΐζου (ΜΗΝΥΣΗ) για την δυσφημιστική και εξυβριστική ανάρτησή του, καθώς με αποκάλεσε “τσουλί” επικαλούμενος μια φωτογραφία μου – ΠΡΟΙΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ- από το βήμα της Βουλής.

Όπως προανήγγειλα, δεν θα επιδεικνύω ΚΑΜΙΑ πλέον ΑΝΟΧΗ σε κάθε είδους δυσφημιστικά, προσβλητικά, σεξιστικά και εξυβριστικά σχόλια. Η Αριστερά αποτελούσε ανέκαθεν στόχο των κάθε λογής φασιστοειδών. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελούσε και αποτελεί στόχο του κάθε “μόνιμου ιδιοκτήτη της εξουσίας”.

Οι γυναίκες αποτελούμε διαχρονικά στόχο του κάθε συμπλεγματικού που δυσκολεύεται να αποδεχθεί ότι το ΦΥΛΟ ΟΥΤΕ προσδιορίζει, ΟΥΤΕ υπαγορεύει τη ΣΤΑΣΗ και την ΠΟΡΕΙΑ μας στη ζωή.

Ανεξαρτήτως αν οι παραπάνω προσωπικές επιθέσεις των “κυρίων” Λοΐζου και Ψαριανού σε βάρος μου είχαν αμιγώς πολιτικά ή αμιγώς σεξιστικά κίνητρα ή αν αποτελούσαν ένα γόνιμο συνδυασμό, η απάντησή μου είναι η ίδια: ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments