Ελλάδα

Θάνατος 16χρονη Τρίκαλα: Θρήνος στην κηδεία της Μαρίας – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Θάνατος 16χρονη Τρίκαλα: Θρήνος στην κηδεία της Μαρίας – Τα αναπάντητα ερωτήματα
Θάνατος 16χρονη Τρίκαλα: Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας, παρουσία πλήθος κόσμου και κυρίως παιδιών και φίλων της αδικοχαμένης κοπέλας.

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής η Εξόδιος Ακολουθία της 16χρονης Μαρίας Χυσένι. Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr φίλοι και συγγενείς συνόδευσαν με μοιρολόγια το κορίτσι στην τελευταία του κατοικία και επιμένουν να ζητούν δικαίωση στη μνήμη της.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας, παρουσία πλήθος κόσμου και κυρίως παιδιών και φίλων της αδικοχαμένης κοπέλας. Φίλοι και συγγενείς συνόδευσαν με μοιρολόγια το κορίτσι στην τελευταία του κατοικία και επιμένουν να ζητούν δικαίωση στη μνήμη της. Με θάρρος υπέμειναν την τελευταία πράξη του δράματος οι γονείς της, καθώς και τα αδέρφια της που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της άτυχης Μαρίας κ. Δημήτρη Σαμαρτζή η 16χρονη φέρει κρανιοεγκεφαλικές και θωρακικές κακώσεις συμβατές από πτώση, ενώ πλέον μένει να διερευνηθεί ο λόγος που οδήγησε στην πτώση δηλαδή αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.

Όπως κατέγραψε το TV10.gr αργά το μεσημέρι στο χώρο του συμβάντος στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία αφίχθη ο ιατροδικαστής που όρισε η οικογένεια παρουσία του δικηγόρου όσο και των εντολέων του πραγματοποίησε τη δική του πραγματογνωμοσύνη για να ρίξει φως στη περίεργη αυτή υπόθεση που οδήγησε στο θάνατο μια 16χρονη κοπέλα και συντάραξε ολόκληρη την κοινωνία των Τρικάλων. Το κοριτσάκι μας δεν αυτοκτόνησε το σκότωσαν και πέταξαν το άψυχο σώμα στο προαύλιο της εκκλησίας εξακολουθούν να υποστηρίζουν οι γονείς της 16χρονης κοπέλας.

Τι αναφέρουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το trikalavoice, για βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση από ύψος, κάνει λόγο η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της ανήλικης, την ώρα που η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί το πώς βρέθηκε το κορίτσι στον λόφο του Προφήτη Ηλία, ποιους είχε συναντήσει νωρίτερα και με ποιους είχε τηλεφωνική επικοινωνία ή συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 16χρονη στο παρελθόν είχε επισκεφτεί κάποιες φορές το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων, κάνοντάς τους παράπονα, πιθανότατα μετά από κάποια προβλήματα ή και φοβίες που αντιμετώπιζε εκείνη την περίοδο. Οι γονείς τονίζουν ότι, θα έπρεπε η Ασφάλεια που ερευνά την υπόθεση, να ανοίξει το βιβλίο συμβάντων και να δει τι συνέβη σε βάθος ενός έτους, αναφορικά με τα στοιχεία της ανήλικης Μαρίας.

Έδωσε κατάθεση και ένας 27χρονος

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως, την Πέμπτη 16 Ιουλίου έδωσε κατάθεση και ένας νεαρός 27 ετών ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε πως βρέθηκε με την 16χρονη νωρίς το ίδιο βράδυ της Τρίτης και να την αποβίβασε από το αυτοκίνητό του γύρω στις 03.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό έχει καταγραφεί και από τις κάμερες.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής, έχει δηλώσει το εξής: «Δεν θέλω να στιγματίσω σε καμία περίπτωση έναν νέο άνθρωπο», ενώ δεν αποκλείει ακόμη και την εμπλοκή τρίτου προσώπου, καθώς η Μαρία άρχισε να επικοινωνεί σχεδόν φοβισμένη με την αδερφή της από τις 04.30 το πρωί και μέχρι τις 05.00 περίπου. Υπενθυμίζεται πως η κηδεία της 16χρονης τελείται το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας.

Η ανήλικη βρέθηκε νεκρή πριν από τρεις ημέρες, σε εκκλησία των Τρικάλων, με την τοπική κοινωνία να είναι συντετριμμένη. Οι γονείς της αλλά και τα άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments