Video

Ιωάννα Μαλέσκου Νάταλι Κάκκαβα: Έχει μελετήσει πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη

Ιωάννα Μαλέσκου Νάταλι Κάκκαβα: Έχει μελετήσει πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη
Ιωάννα Μαλέσκου Νάταλι Κάκκαβα: «Θεωρώ ότι αντιγράφει την Ελένη Μενεγάκη εμφανώς πλέον και προσπάθησε να κοπιάρει τον αποχαιρετισμό της στην τελευταία της εκπομπή».

Η Νάταλι Κάκκαβα σχολίασε την Ιωάννα Μαλέσκου και τον τρόπο που αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό, πριν ξεκινήσει τη νέα της τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΙ.

Θυμίζουμε πως η «Μενεγάκη της Κρήτης», όπως πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό που την ακολουθούσε μέσω του «Κρήτη Tv» και ετοιμάζεται, όπως όλα δείχνουν, να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ. Η ξανθιά παρουσιάστρια μάλιστα, δεν έκρυψε την συγκίνηση της στο τηλεοπτικό της αυτό «αντίο».

Το απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 20 Ιουλίου στην εκπομπή του Open, «Καλοκαίρι #not» και στο τέλος η Νάταλι Κάκκαβα σχολίασε τα όσα είδε στα πλάνα. «Δικαίως τη λένε, η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης, παρότι είδαμε στις δηλώσεις της να αναφέρει ότι είναι η Ιωάννα και ότι δεν μοιάζει με κάποια άλλη. Έχει μελετήσει πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη. Θεωρώ, επιτρέψτε μου να το πω, ότι την αντιγράφει εμφανώς πλέον και προσπάθησε να κοπιάρει τον αποχαιρετισμό της Ελένης στην τελευταία της εκπομπή», δήλωσε χαρακτηριστικά για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Τα σχόλια της Κάκκαβα για την Παπαγεωργίου

Και αυτό το ξέσπασμα δεν είναι το πρώτο αναφορικά με προσωπικότητες που τώρα ξεκινούν την τηλεοπτική τους καριέρα ή τη συνεχίζουν από ένα διαφορετικό μέσο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατά την άφιξή της στο μαγαζί της Έλενας Χριστοπούλου. Ωστόσο, το γνωστό μοντέλο αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις και έφυγε τρέχοντας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο περιστατικό σχολιάστηκε και μάλιστα, η Νάταλι Κάκκαβα δεν έκρυψε την ενόχλησή της. «Αυτό και από μόνο του δεν είναι ένα καλό πρόμο της εκπομπής, γιατί στον κόσμο πια δεν αρέσει αυτή η συμπεριφορά. Ας πει μια καλημέρα και ας πέσει κάτω». Και προσέθεσε: «Μπορεί να πει πολλά πράγματα εκτός από τη δική της εκπομπή, ο κόσμος δεν περιφέρεται γύρω από την καινούρια εκπομπή της Ηλιάνας, μην τρελαθούμε. Έναν σεβασμό στον συνάδελφο που είναι εκεί και έχει στηθεί πόση ώρα για να πάρει μια δήλωση. Εμένα αυτά λίγο με ενοχλούν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments