Video

Ελίφ επεισόδιο 634: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 23/7 – Η Μπαχριγιέ κοροϊδεύει τη Σιταρέ

Ελίφ επεισόδιο 634: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 23/7 – Η Μπαχριγιέ κοροϊδεύει τη Σιταρέ
Ελίφ επεισόδιο 634: Η Μπαχριγιέ και η Φεραγιέ ρίχνουν κρυφά αλάτι στο φαγητό, που ετοίμασε η Σιταρέ και το καταστρέφουν.

Στο σημερινό (23 Ιουλίου) επεισόδιο, ο Σελίμ ετοιμάζεται για να πάει να δώσει συνέντευξη για να πάρει μια δουλειά αλλά λίγο πριν φύγει νιώθει να ζαλίζεται.

Η Μπαχριγιέ και η Φεραγιέ ρίχνουν κρυφά αλάτι στο φαγητό, που ετοίμασε η Σιταρέ και το καταστρέφουν. Η Μπαχριγιέ κοροϊδεύει τη Σιταρέ και εκείνη νιώθει απαίσια. Πηγαίνει στην κουζίνα και κλαίει. Η Μελέκ προσπαθεί να την παρηγορήσει αλλά μάταια. Ο Ορχάν, ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ, τον επισκέπτεται στο βιβλιοπωλείο. Ο Γιουσούφ μοιράζεται μαζί του την ιδέα για το καφέ – βιβλιοπωλείο και εκείνος τη βρίσκει πολύ καλή.

Η Ελίφ σκέφτεται να παίξει βιολί για να κερδίσει χρήματα

Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να βρει δουλειά. Η Μελέκ επιστρέφει σπίτι και ρωτάει για τη Σιταρέ αλλά η κοπέλα δεν έχει γυρίσει και όλοι ανησυχούν. Η Σιταρέ επιστρέφει στην παλιά της δουλειά στο κλαμπ καθώς πιστεύει πως μόνο αυτό μπορεί να κάνει και υπογράφει συμβόλαιο για πέντε χρόνια. Η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ συζητούν για τον Γιουσούφ και το βιβλιοπωλείο. Η Ελίφ τις ακούει και καταλαβαίνει πως χρειάζονται λεφτά για να σώσουν το βιβλιοπωλείο. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι αλλά νιώθει πάλι ζαλάδα.

Προσπαθεί να συνέλθει και μπαίνει σπίτι. Όλοι τον ρωτούν πως πήγε η συνέντευξη για τη δουλειά αλλά εκείνος ζαλίζεται ξανά. Ο Μουράτ παραπονιέται για τη συμπεριφορά της Αϊλά και δηλώνει πως θέλει να βρει δουλειά χωρίς τη βοήθεια κανενός. Ο Βεϊσέλ θυμώνει μαζί του και πιστεύει πως φέρεται ανόητα.  Η γυναίκα του έχει πλούσιο πατέρα και θα μπορούσε να έχει μια καλή δουλειά. Η Ελίφ σκέφτεται να παίξει βιολί για να κερδίσει χρήματα για να βοηθήσει τον Γιουσούφ.

Δείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας.

Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια,  η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα αλλάζει τις ζωές όλων

Η Μελέκ  ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε  τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένεια του Κενάν ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της Μελέκ, τον Μελίχ.

Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Η Αλιγιέ είχε άλλα σχέδια για τον γιο της, να τον δει παντρεμένο με την Αρζού, η οποία τη χειραγωγούσε και την είχε πείσει ότι δεν υπάρχει καλύτερη νύφη για την οικογένεια Εμιρόγλου από αυτή. Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα των Εμιρόγλου δεν αλλάζει μόνο τη δική της ζωή, αφού ζει πια μακριά από τη στοργική μητέρα της, αλλά και τη ζωή των άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments