Αθλητισμός

Γκαλίνοβιτς ΠΑΟΚ: Συμφωνία του Κροάτη με τους Θεσσαλονικείς

Γκαλίνοβιτς ΠΑΟΚ: Συμφωνία του Κροάτη με τους Θεσσαλονικείς
Γκαλίνοβιτς ΠΑΟΚ: Σε λίγες ημέρες αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη...

O Μάριο Γκαλίνοβιτς φαίνεται να συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βρεθεί στη συμπρωτεύουσα για να αναλάβει χρέη προπονητή τερματοφυλάκων. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του SDNA, o Γκαλίνοβιτς έδωσε και επίσημα τα χέρια με την ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες αλλαγές.  Η άφιξη του Κροάτηαναμφισβήτητα θα ανοίξει το δρόμο των αλλαγών, ενώ θα αποτελεί και την πρώτη σημαντική αλλαγή για τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τη φετινή σεζόν.

Θυμίζουμε ότι τον Απρίλιο του 2015 ο Μάριο Γκαλίνοβιτς ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ το Μάιο του 2016 ανέλαβε την εκγύμναση των τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας. Παράλληλα η Σπάρτα Πράγας, στην οποία και ήταν ο Γκαλίνοβιτς αποχαιρέτησε πριν λίγες ημέρες τον 44χρονο προπονητή τερματοφυλάκων, ο οποίος ετοιμάζεται πλέον να βρεθεί στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα έγραψαν οι Τσέχοι για την αποχώρηση του 44χρονου προπονητή τερματοφυλάκων: «Μάριο, ευχαριστούμε για τη δουλειά σου στη Σπάρτα και σου ευχόμαστε τα καλύτερα στην καριέρα σου», με αυτήν την ατάκα και παραθέτοντας το βιογραφικό του, οι Τσέχοι αποχαιρέτησαν τον Μάριο Γκαλίνοβιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments