Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δοκιμάζει τον Άλαν Ροντρίγκες

Ολυμπιακός: Δοκιμάζει τον Άλαν Ροντρίγκες
Ολυμπιακός: Ο Ροντριγκές έχει γεννηθεί στη Μασσαλία και στις 12 Ιουλίου γίνεται 18 ετών. Είναι Ελβετός και έχει ξεκινήσει την καριέρα από την Βάουντ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον σχεδιασμό του σε όλα τα επίπεδα, με τον Αντώνη Νικοπολίδη και την ομάδα του να εξετάζουν μια σοβαρή περίπτωση. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής είναι Ελβετός, γεννημένος στην Μασσαλία της Γαλλίας, ενώ κατάφερε να ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες της Σταντάρ Λιέγης.

Ο λόγος για τον Άλαν Ροντρίγκες (γεννημένος στις 12/07/2002), ο οποίος αγωνίζεται στην Σταντάρ, η οποία τον απέκτησε από την ομάδα της Ελβετίας, Βοντ.  Ο Ροντριγκές έχει γεννηθεί στη Μασσαλία και στις 12 Ιουλίου γίνεται 18 ετών. Είναι Ελβετός και έχει ξεκινήσει την καριέρα από την Βάουντ. Εκεί τον εντόπισε η Σταντάρ Λιέγης και προχώρησε στην απόκτηση του το καλοκαίρι του 2018. Ο βελγικός σύλλογος φημίζεται, άλλωστε για την άνεση με την οποία δίνει ευκαιρίες σε πιτσιρικάδες, αλλά και την παραγωγικότητα που έχει η ακαδημία του.

Σε πρώτη φάση θα ενισχύσει την Κ19 του συλλόγου, με στόχο στη συνέχεια να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα. Πρόκειται για ανακάλυψη του Πιερ Ισά που έχει καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ακούσει πολλά για τον 18χρονο που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Σταντάρ Λιέγης και θέλει κάποια στιγμή να τον δει στην πρώτη ομάδα.

Για τον Άλαν τον νέο ποδοσφαιριστή το πρότζεκτ της Σταντάρ αποτέλεσε ένα ισχυρό κίνητρο.

Μάλιστα όταν είχε συμφωνήσει να πάει στην ομάδα της Λιέγης είχε κάνει και δηλώσεις εκφράζοντας την ικανοποίηση του “Το να έχεις επαγγελματική σταδιοδρομία ήταν ένα όνειρο”, είχε πει τότε ο νεαρός μεσοεπιθετικός. “Τώρα πλέον είναι ένα στόχος να παίζω σε επαγγελματικό επίπεδο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο μικρός, ο οποίος έδειξε τις βλέψεις που είχε για την καριέρα του. Όταν είχε χτυπήσει την πόρτα του η Σταντάρ ο Ροντριγκές είχε εξηγήσει τους λόγους που την επέλεξε. “Θα μπορούσα να μείνω είτε στη Λωζάνη ή να πάω στη Γαλλία. Είχα επαφές με αρκετούς συλλόγους”, είχε δηλώσει τότε ο μικρός που επισήμανε ότι ο βασικός λόγος που επέλεξε να πάει στο Βέλγιο ήταν ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ποδοσφαιριστών που παίζουν στη Σταντάρ έχουν περάσει από τα τμήματα υποδομής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments