Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Ρεπό στον ίδιο και στους παίκτες παραχώρησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού

Πέδρο Μαρτίνς: Ρεπό στον ίδιο και στους παίκτες παραχώρησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού
Πέδρο Μαρτίνς: Η αναστάτωση για το πότε θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου μαζί με τις ανοιχτές εκκρεμότητες για την Ευρώπη, οδήγησαν τον τεχνικό του Ολυμπιακού να δώσει ρεπό στον ίδιο αλλά και στους παίκτες. Την Τετάρτη επιστρέφουν στα γήπεδα για φιλικό με την Ομόνοια.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το ματς με την Γουλβς και έναν τελικό κυπέλου με την ΑΕΚ που έχει περάσει σαράντα κύματα για το πότε και που θα γίνει. Προκειμένου να αντεπεξέλθει η ομάδα στις υποχρεώσεις της ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες για να γεμίσουν μπαταρίες, αλλά και στον εαυτό του.

Ο ίδιος βρέθηκε στην Κρήτη και ειδικότερα για τον Άγιο Νικόλαο. Εκεί όπου ως προπονητής του Ολυμπιακού εισέπραξε την αγάπη του κόσμου. Η ομάδα θα έχει τριήμερο ρεπό και μετά την Τετάρτη φιλικό με την κυπριακή Ομόνοια σε γήπεδο της Αθήνας. Φυσικά αυτήν την περίοδο υπάρχει και η… κατασκοπεία της Γουλβς, αντιπάλου των ερυθρόλευκων στις 6 Αυγούστου στο Μολινό.

Όσον αφορά τον τελικό κυπέλλου και σύμφωνα με πληροφορίες του ΦΩΣ, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ότι η κατάσταση με τον τελικό Κυπέλλου είναι κάτι πρωτόγνωρο και πως για να ηρεμήσουν άπαντες στον Ολυμπιακό το προτιμότερο θα ήταν να ξεφύγουν για μερικές μέρες και να “καθαρίσει” το μυαλό τους. Τους έδωσε το “ΟΚ” μάλιστα να πάνε και σε νησί. Από αύριο όμως και πάλι δουλειά ενόψει Γουλβς. Πριν από τον μεγάλο αγώνα οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για φιλικό με την Ομόνοια την Τετάρτη.

Πότε θα αποφασιστεί ημερομηνία για τελικό κυπέλλου

Σύμφωνα με το newsbeast.gr το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ τη Δευτέρα δεν θα ορίσει, κατά πάσα πιθανότητα, ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήμασταν τώρα στην παραμονή του τελικού και θα περιμέναμε τις ανακοινώσεις των Πέδρο Μαρτίνς και Μάσιμο Καρέρα για τις αποστολές των δύο ομάδων. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως, οι συνθήκες σπάνια είναι φυσιολογικές, οπότε συχνά επικρατεί μπάχαλο.

Όπως τώρα, δηλαδή, που η ΕΠΟ δεν μπορεί να βρει κενή ημερομηνία πριν τις 27 Αυγούστου για να ορίσει τον τελικό εντός του Αυγούστου μεν αλλά όχι στο τέλος του μήνα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα. Το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει τη Δευτέρα αλλά όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να ορίσει ημερομηνία διεξαγωγής του ματς, πετώντας το… μπαλάκι στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων για να αποφασίσει αυτή. Και κάπως έτσι, οδεύουμε προς διεξαγωγή τελικού στις 30 Αυγούστου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments