Video

Άμπερ Χερντ: Στη δημοσιότητα το βίντεο που φέρνει σε δύσκολη θέση την πρώην σύζυγο του Τζόνι Ντεπ

Άμπερ Χερντ: Στη δημοσιότητα το βίντεο που φέρνει σε δύσκολη θέση την πρώην σύζυγο του Τζόνι Ντεπ
Άμπερ Χερντ: Το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό δημοσιεύτηκε σε λιγότερο από 24 ώρες από τη στιγμή που η αδερφή της κατέθεσε.

Ένα βίντεο δημοσιεύτηκε με «πρωταγωνίστριες» την Άμπερ Χερντ και την αδερφή της, η οποία υποστήριξε στο δικαστήριο ως μάρτυρας ότι η ηθοποιός δεν της επιτέθηκε ποτέ.

Μα το βίντεο αυτό δημοσιεύτηκε σε λιγότερο από 24 ώρες από τη στιγμή που η Γουίτνεϊ Ενρίκες μίλησε στο δικαστήριο και ανατρέπει τα όσα ισχυρίστηκε η αδερφή της Άμπερ Χερντ, καταθέτοντας ενόρκως ότι η αδερφή της ουδέποτε άσκησε βία πάνω της. Στο εν λόγω βίντεο, που προβλήθηκε στο δικαστήριο στο Λονδίνο όπου εκδικάζεται η υπόθεση μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, έδειχνε τις μελανιές που της προκάλεσε επίθεση της αδερφής της το 2006 – 2009.

Στο βίντεο η Ενρίκες μιλά σε μια ομάδα γυναικών γύρω από μια πισίνα και παραδέχεται τον καβγά με την αδερφή της προσθέτοντας πως «έχω ήδη μιλήσει για αυτό, δεν θα μιλήσω περισσότερο». Ο δικηγόρος του Ντεπ είπε στο δικαστήριο ότι «εμπιστευτική πηγή» του παρέδωσε το βίντεο μετά την κατάθεση της Ενρίκες στο δικαστήριο, αφού στο βίντεο η κοπέλα περιγράφει τον καβγά των δύο γυναικών και την επίθεση της Χερντ που άφησε την αδερφή της με μώλωπες. «Το υλικό αποδεικνύει πως η δεσποινίς Γουίτνεϊ είπε ψέματα».

Παράλληλα, η Αμερικανίδα ηθοποιός Άμπερ Χερντ κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ ότι πέταξε εναντίον της καμιά τριανταριά μπουκάλια «σαν χειροβομβίδες», κατά τη διάρκεια καβγά τους στην Αυστραλία. Η 34χρονη ηθοποιός κλήθηκε ως μάρτυρας από τους συνηγόρους της Sun, εναντίον της οποίας έχει προσφύγει ο Τζόνι Ντεπ. Ο Τζόνι Ντεπ απορρίπτει κατηγορηματικά τις κατηγορίες, ανταπαντώντας πως δεν σήκωσε ποτέ το χέρι του στη γυναίκα του, την οποία κατηγορεί με τη σειρά του για βιαιοπραγίες.

Ερωτηθείσα από τη δικηγόρο του Ελέανορ Λόους, η Άμπερ Χερντ απάντησε πως ο Τζόνι Ντεπ πέταξε προς εκείνη καμιά τριανταριά μπουκάλια, κατά τη διάρκεια τσακωμού τους τον Μάρτιο του 2015, στην Αυστραλία, όπου βρίσκονταν για γυρίσματα. Στον αντίποδα, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι χτύπησε μία φορά τον πρώην σύζυγό της, υποστηρίζοντας ότι το έκανε για να υπερασπιστεί την αδελφή της.

Η Άμπερ Χερντ παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον Τζόνι Ντεπ

Καταθέτοντας στη δίκη της εφημερίδας The Sun που κατηγορείται ότι «δυσφήμισε» τον Ντεπ με ένα δημοσίευμά της, η 34χρονη ηθοποιός είπε ότι χτύπησε τον σύζυγό της το 2015, για να τον εμποδίσει να σπρώξει την αδελφή της, τη Γουίτνεϊ Ενρίκες, από τη σκάλα. «Χτύπησα τον Τζόνι εκείνη την ημέρα για να υπερασπιστώ την αδελφή μου», απάντησε στις επίμονες ερωτήσεις της Έλινορ Λόους, της δικηγόρου του ηθοποιού. «Θα την έσπρωχνε στη σκάλα και, τη στιγμή που έγινε αυτό, θυμήθηκα ότι είχα ακούσει ότι είχε πετάξει μια πρώην φίλη του από τη σκάλα, νομίζω την Κέιτ Μος», συμπλήρωσε.

Η Χερντ υποστήριξε ότι άκουσε αυτή τη «φήμη» από «δύο πρόσωπα» και εξήγησε ότι στο παρελθόν δεν είχε αντιδράσει ποτέ στα «χρόνια» βιαιοπραγιών του πρώην συζύγου της. «Ποτέ δεν τον χτύπησα και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το επεισόδιο… Ήταν η πρώτη φορά μετά από όλα αυτά τα χρόνια», σχολίασε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments