Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [27/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [27/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [27/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [27/07/20].

Κριός

Η εμπειρία μιας ουσιαστικής ή ικανοποιητικής σχέσης απαιτεί να κοιτάξεις πέρα από τις τρέχουσες καταστάσεις της ερωτικής σου ζωής. Υπενθυμίζοντας στον εαυτό σου τι είναι αυτό που εκτιμάς περισσότερο στο σύντροφό σου και στη σχέση σου, είναι το πρώτο βήμα για να τη ζήσεις. Αν είσαι σε σχέση, τότε επέτρεψε στην επιρροή της Σελήνης να σε βοηθήσει να δεις πόσο εύκολο είναι να μετατρέψεις την τρέχουσα κατάστασή σου, σε κάτι νέο και συναρπαστικό.

Ταύρος

Για να δεις τον έρωτα και τις σχέσεις σαν μια υπέροχη συναισθηματική επένδυση, προσπάθησε να μην τα αντιμετωπίζεις με τόση σοβαρότητα. Γιατί διαφορετικά τα ερωτικά σου θα σου φαίνονται περισσότερο σαν υποχρέωση, παρά σαν εμπειρίες που ενισχύουν το πάθος και την αδρεναλίνη σου. Για αυτό ελάφρυνε τη στάση σου, άφησε κάτι να προχωρήσει αργά και φυσικά και στη συνέχεια, παρακολούθησε την ενίσχυσή της!

Δίδυμοι

Οι συγκινήσεις και ο ενθουσιασμός που φαίνεται να απολαμβάνουν οι άλλοι μπορούν να γίνουν και δικά σου. Ρίσκαρε και δες τι μπορεί να συμβεί στη σχέση σου. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, το να προχωρήσεις με εμπιστοσύνη, δημιουργεί μια παθιασμένη δυναμική που λειτουργεί προς όφελός σου τώρα. Οι ευκαιρίες σου χτυπούν την πόρτα! Αλλά θα πρέπει να την ανοίξεις για να μπουν μέσα. Αν δεν δείξεις προθυμία για να δοκιμάσεις, δεν θα μάθεις ποτέ τι σε περιμένει.

Καρκίνος

Ξέρεις την αξία μιας άνετης κι ασφαλής σχέσης….όπως γνωρίζεις και πώς μπορείς να τη δημιουργήσεις. Μπορείς να εστιάσεις πιο προσεκτικά στα σταθερά θεμέλια που θα χρειαστείς σε μια μελλοντική σχέση…αν είσαι ελεύθερη. Αν είσαι σε σχέση, τότε η μελλοντική προστασία του χώρου διαβίωσής σου, είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. Όταν η ερωτική σου ζωή είναι αξιόπιστη και σταθερή, η καρδιά σου ευφραίνεται πολύ περισσότερο. Αυτό είναι το είδος της αγάπης που λαχταράς και αξίζεις τώρα!

Λέων

Τα λόγια σου θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τις ενέργειές σου σαν ισχυρούς αγωγούς για τη δημιουργία ή την ενίσχυση της σχέσης σου, τώρα. Αλλά υπάρχει μια γραμμή ανάμεσα στο αδιάκριτη και σίγουρη. Και το τελευταίο… είναι πολύ πιο ελκυστικό. Αν μια συζήτηση ή μια ανταλλαγή που σχετίζεται με την ερωτική σας ζωή έχει καθυστερήσει, τότε τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να την κάνεις με το ταίρι σου. Προσπάθησε μόνο, ν’ ακούς περισσότερο και να μιλάς λιγότερο!

Παρθένος

Περισσότερη διασκέδαση και ανεμελιά στη σχέση σου, θα βοηθήσει εσένα και το ταίρι σου να αντιμετωπίσετε και να λύσετε τυχόν προβλήματα αργότερα. Η ανάλαφρη διασκέδαση και το γέλιο βοηθούν να δείτε τυχόν ρομαντικά εμπόδια στη σχέση σας, με τη σωστή προοπτική. Αν είσαι ελεύθερη, μια πιο αισιόδοξη ατμόσφαιρα, ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου για να ακολουθήσεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Φρόντισε να είσαι θετική, κάνε την κίνησή σου και δες τι θα συμβεί.

Ζυγός

Η Σελήνη φέρνει μια νέα έκρηξη πάθους και εμπιστοσύνης στα ερωτικά σου τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε η ατμόσφαιρα μυστηρίου και ίντριγκας που εκπέμπεις, είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσει την προσοχή. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα μπορούσες να είσαι διαισθητικά, ένα βήμα μπροστά από τον εραστή σου. Μερικές φορές, δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από έναν εραστή που αναγνωρίζει ότι ξέρεις τι χρειάζεται πριν ακόμα το αντιληφθεί ο ίδιος. Δες πώς λειτουργεί αυτό για σένα τώρα.

Σκορπιός

Η ευαίσθητη και διαισθητική Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις ένα συναισθηματικό φράγμα και να επιτρέψεις στη ζωή σου την είσοδο της αληθινής αγάπης. Ωστόσο, απαιτείται βαθιά και κοινή αντιμετώπιση, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Η πρόοδος της σχέσης σου, βασίζεται σε ένα άγγιγμα μυστηρίου. Κλείσε τον κόσμο από έξω, δώσε στον εραστή σου την αμέριστη προσοχή σου και παρακολούθησε τον έρωτά σας, να ανθίζει ή να ενισχύεται.

Τοξότης

Αν η σχέση σου έχει γίνει μηχανική, τότε σπάσε μερικά μοτίβα εκφράζοντας ανοιχτά και αυθόρμητα, αυτά που νιώθεις. Όσο περισσότερο αποφεύγεις τα πατροπαράδοτα και τα χρονοδιαγράμματα, τόσο περισσότερο θα μπορέσει να αναπτυχθεί ο δεσμός σου. Μην κάνεις διαχωρισμό στο ποια συναισθήματα πρέπει να απελευθερωθούν και ποια πρέπει να κατασταλούν. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και μην κοιτάς πίσω!

Αιγόκερως

Οι νους και η καρδιά συνδέονται όταν συζητάς με το ταίρι σου για τα μελλοντικά σας σχέδια τώρα. Οι κοινές σας φιλοδοξίες και τα όνειρά σας θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της σχέσης σου, ανεξάρτητα από την κατάστασή της. Τα φιλόδοξα οράματα που μοιράζεσαι και η εμπιστοσύνη που τα υποστηρίζει θα κάνουν τον εραστή σου να εκπλαγεί από χαρά. Και τα πραγματικά καλά νέα; Δεν θα έχει καμιά αμφιβολία, ότι εννοείς κάθε λέξη που λες.

Υδροχόος

Συνδέσου με την ικανότητα που έχεις να εστιάζεις σε ό,τι ασυνήθιστο ή μη παραδοσιακό. Η καρδιά σου θα εκπλαγεί ευχάριστα από αυτό που βλέπεις ή επινοείς. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση το να εξερευνήσεις μια διαφορετική πορεία από την πεπατημένη, θα αναζωογονήσει τη σχέση σου. Το να τολμάς να είσαι διαφορετική, θα βοηθήσει στη δημιουργία παθιασμένων αναμνήσεων που θα τις λατρεύεις για καιρό!

Ιχθύες

Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, ένα τυχερό άτομο θα μπορούσε να λατρέψει τη στοργική υποστήριξη που προσφέρεις. Εμπιστέψου όμως τη διαίσθησή σου, σχετικά με τα όρια που πρέπει να αναγνωριστούν. Η αισθησιακή σου πλευρά πρέπει να αναδυθεί! Γιατί όταν συμβαίνει αυτό, η συμπόνοια και η κατανόησή σου, θα ακολουθήσουν. Στοργική, ευγενική και με κατανόηση…! Είναι δυνατόν ο εραστής σου να επιθυμεί περισσότερα;

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments