Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Φουντώνουν» οι φήμες για τον Απόλλωνα Λεμεσού

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Φουντώνουν» οι φήμες για τον Απόλλωνα Λεμεσού
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο παίκτης του Ολυμπιακού αποτελεί στόχο του Απόλλωνα Λεμεσού.

O τραυματισμός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου δεν του έδωσε τη δυνατότητα να δείξει τι μπορεί να κάνει στα play off για αυτό η παραμονή του στον Ολυμπιακό θεωρείται απίθανη. Σύμφωνα με το «Φως», για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο.

Η εφημερίδα, στην ηλεκτρονική της έκδοση, σημειώνει ότι τις τελευταίες μέρες έχει «καταλαγιάσει» η υπόθεση του Μούσα Αλ Τάαμαρι του ΑΠΟΕΛ για τον Ολυμπιακό, αλλά τις τελευταίες ώρες αυτό που συζητιέται έντονα στην Κύπρο είναι οι διακριτικές ματιές του Απόλλωνα Λεμεσού για τον Λάζαρο. Το όνομα του Ολυμπιακού διατηρείται στην αθλητική επικαιρότητα της Κύπρου, αλλά αυτή τη φορά για δικό του παίκτη που φέρεται να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Απόλλωνα Λεμεσού. To ενδιαφέρον δεν είναι τωρινό. Απλώς, τις τελευταίες ώρες εντείνονται οι φήμες ότι η κυπριακή ομάδα θα κάνει τελικά κίνηση για την απόκτησή του.

Το «Φως» σημειώνει ότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από πλευράς Ολυμπιακού κάτι οριστικό για τον Λάζαρο, ασχέτως αν όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από το λιμάνι. Πάντως, ακούγεται ότι για τον 33χρονο εξτρέμ υπάρχει ενδιαφέρον και από πρωτάθλημα της κεντρικής Ευρώπης.

Αξίζει να τονισθεί πως τον Ιούνιο, υπήρχαν δημοσιεύματα από την Κύπρο, τα οποία επέμεναν ότι ο ΑΠΟΕΛ θέλει τον διεθνή εξτρέμ του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ανέφεραν πως ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πάρει την απόφασή του για τον Λάζαρο. Παρόλα αυτά, αν και έχει περάσει μεγάλο διάστημα και οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, ουσιαστικά, έχουν τελειώσει αν εξαιρέσει κανείς τι θα γίνει με τον τελικό του Κυπέλλου, που έχει εξελιχθεί σε σίριαλ, ο Λάζαρος δεν ξέρει ακόμα που θα παίζει.

Να θυμίσουμε ότι άλλος ένας παίκτης που ανήκει στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι βρίσκει αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Ο λόγος για τον Φιορίν Ντουρμισάι. Ο παίκτης εξακολουθεί να ανήκει στους «ερυθρόλευκους», αλλά δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς για την επόμενη σεζόν. Επομένως είναι καλύτερο για τον ίδιο να παραχωρηθεί δανεικός και να πάρει περισσότερες ευκαιρίες προκειμένου να είναι έτοιμος να γυρίσει στον Πειραιά.

Φυσικά υπάρχουν πολλές ομάδες της Super League που θα ήθελαν να τον έχουν στο ενεργητικό τους. Μια από αυτές είναι η Λάρισα που αυτή τη στιγμή φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments