Video

Γιώργος Καπουτζίδης Eurovision: Πόσα χρήματα πήρε για την παρουσίαση

Γιώργος Καπουτζίδης Eurovision: Πόσα χρήματα πήρε για την παρουσίαση
Γιώργος Καπουτζίδης Eurovision: Αυτό είναι το έγγραφο με την αμοιβή που έλαβε για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Τόσα είναι τα χρήματα που φαίνεται να έλαβε ο λατρεμένος Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης προκειμένου να παρουσιάσει τη Eurovision.

Πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα που έχουμε συνδέσει τα τελευταία χρόνια με τον δημοφιλή Διαγωνισμό Τραγουδιού. Ο ίδιος έχει γράψει κατά καιρούς τα κείμενα των παρουσιάσεων, ενώ μαζί με την Μαρία Κοζάκου παρουσιάζουν με μεγάλη επιτυχία τον διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα λοιπόν, με έγγραφο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», ο Γιώργος Καπουτζίδης αμείφθηκε με το ποσό των 7,440 ευρώ.

Αυτό το χρηματικό ποσό αφορά στην παρουσίαση των ημιτελικών και του τελικού της Eurovision το 2019. Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not», τα χρήματα αυτά ο Γιώργος Καπουτζίδης τα έλαβε έξι μήνες μετά. Και αν το ρεπορτάζ αληθεύει, τότε πρόκειται για ένα πολύ λογικό ποσό, δεδομένων των αμοιβών που δίνονται στην ελληνική τηλεόραση αλλά και του επιτυχημένου αποτελέσματος που είχαν οι αναμεταδόσεις της Eurovision τις χρονιές που έγιναν από τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου.

Πότε ξεκίνησε να συνεργάζεται με την ΕΡΤ για τη Eurovision;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1972 στις Σέρρες, όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη και πέρασε στο τμήμα Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Έπειτα μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει Υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη την περίοδο 1995 με 1998. Ομιλεί αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά.

Το 2006 επιλέχθηκε από την ΕΡΤ για να συγγράψει τους διαλόγους του Σάκη Ρουβά και της Μαρίας Μενούνος για την παρουσίαση του διαγωνισμού της Eurovision ενώ παράλληλα ήταν τηλεοπτικός σχολιαστής του τελικού μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Στον διαγωνισμό της Eurovision το 2009 έγραψε τα κείμενα των σχολιαστών – αδελφών Μαγγίρα.

Το 2013 επιλέχθηκε από την ΕΡΤ και το MAD TV GREECE να παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision, Eurosong 2013 – A MAD Show, με συμπαρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή. Ο ίδιος έγραψε και τα κείμενα αυτού του τελικού. Το ίδιο επαναλήφθηκε και το επόμενο έτος το 2014, αυτή τη φορά για την προσωρινή Δημόσια Τηλεόραση. Επίσης, παρουσιάζει τηλεοπτικά όλους τους διαγωνισμούς από το 2013 μέχρι σήμερα, μαζί με τη Μαρία Κοζάκου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments