Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [28/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [28/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [28/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [28/07/20].

Κριός

Η αλλαγή στη συμπεριφορά σου, θα γίνει για σένα προτεραιότητα σήμερα. Γιατί ο τρόπος που σε βλέπει ο εραστής σου, θα είναι το εισιτήριο για την αναβίωση του πάθους στη σχέση σας. Οι προσπάθειές σου να ξεχωρίζεις από το πλήθος θα θεωρηθούν δελεαστικές. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, τόλμησε να είσαι διαφορετική με τρόπο που σε κάνει να νιώθεις πιο σέξι μέσα και έξω!

Ταύρος

Για να μπορέσεις να φροντίσεις τον εαυτό σου, θα πρέπει να παραιτηθείς από ευθύνες που βαραίνουν τους ώμους σου. Αν ο εραστής σου είναι πρόθυμος να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, τότε μην αρνηθείς την προσφορά. Ο χρόνος που χρειάζεσαι για να αναζωογονηθείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, θα κάνει καλό και στη σχέση σου. Παρέχει επίσης μια τέλεια, ευφάνταστη ευκαιρία να ευχαριστήσεις το ταίρι σου, για την υποστήριξή του.

Δίδυμοι

Η αυτοπεποίθηση, υποστηρίζει την ικανότητά σου να επικοινωνείς, τώρα. Προσθέτει επίσης ένα ευχάριστο στρώμα στην αισιόδοξη προσωπικότητά σου, κάνοντάς σε ακόμη πιο ακαταμάχητη στα μάτια του εραστή σου. Έχεις δίκιο να αποφεύγεις τις έντονες ανταλλαγές και να διατηρείς μια στοργική και παιχνιδιάρικη διάθεση στις συζητήσεις σας. Όταν έρθουν πιο δύσκολες στιγμές, θα έχεις ήδη δημιουργήσει μια ισορροπημένη ατμόσφαιρα για να την αξιοποιήσεις.

Καρκίνος

Η ασφάλεια και η σταθερότητα θα είναι ακόμη πιο σημαντικά για σένα τώρα. Αν είσαι ελεύθερη τότε προσπάθησε να δημιουργήσεις σχέση με κάποιο σταθερό άτομο κι όχι με κάποιον που είναι συναρπαστικός αλλά ανεύθυνος.. Αν είσαι σε σχέση, θα δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στο περιβάλλον του σπιτιού. Εσύ και ο σύντροφός σου έχετε την τέλεια ευκαιρία να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή που θα σας ανακουφίσει από την πίεση της καθημερινότητάς σας.

Λέων

Αν υπάρχει ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τότε ίσως χρειαστεί να ελέγξετε μαζί αυτήν την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να γίνει μεγαλύτερο το πρόβλημα. Πολλά εξαρτώνται από τον τρόπο που θα το προσεγγίσετε. Αν αυτή η αμήχανη δυναμική έχει δημιουργηθεί επειδή ο εραστής σου φαίνεται ανυπόφορος, τότε δείξε του πόσο πρόθυμη είσαι να ανοίξεις τις γραμμές επικοινωνίας σας.

Παρθένος

Τα ερωτικά σου θέματα, παίρνουν ένα πιο ανοιχτό χαρακτήρα. Φέρε λοιπόν στο φως, τυχόν θέματα που δεν έχετε συζητήσει. Η ευάλωτη πλευρά σου δημιουργεί εμπιστοσύνη και ενισχύει το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερη η ενεργητικότητά σου θα παρακάμψει τη λογική σου. Μια συναρπαστική αυτοσχέδια στιγμή….μπορεί να μην οδηγήσει στη συναισθηματική σου υπεροχή. Γι’ αυτό φύλαξε την καρδιά σου.

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, βοηθά τους άλλους να νιώσουν τον έρωτα. Με όποιον έρχεσαι σε επαφή, μπορεί να λατρέψει τη γοητεία σου. Αν είσαι ελεύθερη βγες έξω και ψάξε για το άτομο που θα σε συναρπάσει. Αν είσαι σε σχέση, η αγάπη μπορεί να ανθίσει ανακαλύπτοντας πως το ταίρι σου, είναι τόσο παθιασμένο με κάτι, όπως κι εσύ. Συνδεθείτε τώρα κι εγκεφαλικά εκτός από ερωτικά.

Σκορπιός

Αν ο έρωτας, σου φαίνεται πως είναι εκτός εμβέλειας, τότε θυμήσου το ερωτικό σενάριο που θέλεις περισσότερο. Θα αισθανθείς πιο ικανοποιημένη από τη σχέση σου, προσφέροντας περισσότερη στοργή. Άσε στην άκρη εγωιστικές συμπεριφορές και δες την ερωτική σου σχέση να ανθίζει. Ξεκαθάρισε στο μυαλό σου, τι ακριβώς θέλεις να ζήσεις και δες πως η γενναιόδωρη καρδιά σου, θα σε βοηθήσει να κάνεις σημαντικά βήματα προς αυτά που επιθυμείς.

Τοξότης

Αν είσαι ελεύθερη, μια πλατωνική σχέση, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο παθιασμένο. Θέλεις όμως να αλλάξει αυτός ο ιδιαίτερος δεσμός ή η φιλία? Σκέψου το καλά! Αν είσαι σε σχέση, η ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσά σας θα γίνει πιο αισθησιακή. Δες τι κάνουν τα κεριά, τα αρώματα και τα μεταξωτά σεντόνια για να «ανεβάσουν» τη λίμπιντο σας!

Αιγόκερως

Το να τονίσεις κάποιες απόψεις σου στον εραστή σου, θα είναι μάλλον δύσκολο σήμερα. Μπορεί μάλιστα να εκπλαγείς με το πώς ένα φαινομενικά αθώο σχόλιό σου, θα τον εκνευρίσει. Αντί να εκφράσεις έντονα τις απόψεις σου, δοκίμασε πρώτα να τον ακούσεις. Αν δείξεις ανοχή, τότε ο αγαπημένος σου δε θα εξαφανιστεί. Αντιθέτως θα σε εκτιμήσει για τη στάση σου.

Υδροχόος

Το οριστικό τέλος σε μια παρελθούσα σχέση σου, θα επιτευχθεί ευκολότερα τώρα. Αφήνοντάς το πίσω σου, το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, θα φανεί σύντομα πολύ πιο φωτεινό. Αν είσαι ελεύθερη, δοκίμασε τα νερά με κάποιο άτομο που δεν είναι ο τύπος που έχεις συνηθίσει να κάνεις σχέση. Κάποιος από ένα πολύ διαφορετικό υπόβαθρο, μπορεί να έχει πολλά ψυχικά χαρίσματα. Η ποικιλία φέρνει τη σπιρτάδα στην ερωτική σου ζωή τώρα.

Ιχθύες

Με την αυτοπεποίθηση και τη φαντασία σου θα δημιουργήσεις επιπλέον ξεχωριστές, στοργικές και οικείες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Τα οράματά σου θα προσφέρουν και στους δύο, πολλές συγκινήσεις. Η διαισθητική σου προσέγγιση θα είναι ακριβής, όταν πρόκειται για το άγγιγμα της καρδιάς του αγαπημένου σου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς πως τα παθιασμένα σου σχέδια θα ξεφουσκώσουν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments