Video

Πρίντεζης Μπεκατώρου: Βρέθηκαν στη Σύρο και τραγούδησαν ένα ντουέτο

Πρίντεζης Μπεκατώρου: Βρέθηκαν στη Σύρο και τραγούδησαν ένα ντουέτο
Πρίντεζης Μπεκατώρου: Ο Έλληνας διεθνής βρέθηκε μαζί με τη δημοφιλή παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου στο ελληνικό νησί και τραγούδησαν μαζί το «Εμείς».

Γιώργος Πρίντεζης και Μαρία Μπεκατώρου ξεσήκωσαν τους παρευρισκομένους, ξεδιπλώνοντας ένα ακόμα ταλέντο τους την ώρα που ανέβηκαν στη σκηνή.

Όπως δείχνει το βίντεο της ιστοσελίδας cyclades24, ο Έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής βρέθηκε μαζί με τη δημοφιλή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 στη Σύρο και τραγούδησαν από κοινού το διαχρονικό κομμάτι «Εμείς», το οποίο είχαν ερμηνεύσει η Μαντώ και ο Αντώνης Ρέμος. Και να σημειωθεί πως το εν λόγω ελληνικό νησί αποτελούσε ανέκαθεν τον τόπο ξεκούρασης για τον Γιώργο Πρίντεζη.

Και παρότι είναι έτσι η κατάσταση με τον κορωνοϊό, ούτε φέτος θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, μιας και ο υπαρχηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού παίρνει στο αγαπημένο του νησί, τις απαραίτητες… ανάσες πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Και εκεί βρήκε μία ευκαιρία να δείξει σε όλους ότι το ταλέντο του δεν περιορίζεται στο παρκέ. Όπως δείχνει λοιπόν, ο 35χρονος πάουερ φόργουορντ τα πάει καλά και στο τραγούδι.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Πρίντεζη και τη Μαρία Μπεκατώρου

Ο Γιώργος Πρίντεζης, γεννημένος στη Σύρο στις 22 Φεβρουαρίου του 1985, είναι Έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ για τον Ολυμπιακό. Οι κινήσεις του στο ποστ, το καλό του σουτ και η χαρακτηριστική του κίνηση με το «πεταχτάρι», τον ανέδειξαν ως έναν από τους καλύτερους αθλητές στη θέση του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αν και πέρασε από άλλες ομάδες, το 2011 επέστρεψε για δεύτερη φορά στον Ολυμπιακό και το 2012 κέρδισε την Ευρωλίγκα στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, κερδίζοντας στον τελικό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας 62 -61, με δικό του σουτ που αργότερα έγινε και σήμα κατατεθέν του (πεταχτάρι), ενώ αποτελεί και μια ιστορική φάση για τη διοργάνωση. Επίσης κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ελλάδας, τίτλο που ο Ολυμπιακός είχε να κερδίσει από το 1997. Το 2013 κέρδισε ξανά την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό, νικώντας στον τελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης 100 – 88, με τον Πρίντεζη να έχει 5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Η Μαρία Μπεκατώρου, γεννημένη στης Αθήνα στις 11 Φεβρουαρίου του 1974, είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης. Το 1992 άρχισε την καριέρα της ως δημοσιογράφος του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Το 2011 γίνεται ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό σόου «Just Τhe 2 Οf Us» του Mega, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση μαζί με τον Χρήστο Χολίδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments