Αθλητισμός

Λάζαρος Λάμπρου ΠΑΟΚ: Φεύγει δανεικός στην Τβέντε

Λάζαρος Λάμπρου ΠΑΟΚ: Φεύγει δανεικός στην Τβέντε
Λάζαρος Λάμπρου ΠΑΟΚ: Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός του «Δικέφαλου του Βορρά» επιστρέφει στην Ολλανδία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Τβέντε.

Δανεικός φεύγει ο Λάζαρος Λάμπρου του ΠΑΟΚ. Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο 23χρονος άσος θα παίξει στην Ολλανδία, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Τβέντε. Ο 23χρονος εξτρέμ παραχωρείται δανεικός από τον «Δικέφαλο» στην ολλανδική, με την οποία θα υπογράψει για ένα χρόνο. Στο νέο του συμβόλαιο θα μπει και οψιόν αγοράς του, σύμφωνα με το sport24.gr.

Ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει αύριο Παρασκευή 31 Ιουλίου για την Ολλανδία, ώστε να ολοκληρώσει τη διαδικασία για τον δανεισμό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το 2022.

Το 2018-2019 ο Λάμπρου είχε παίξει στη Φορτούνα Σιτάρντ. Με τη Φορτούνα σε όλες τις διοργανώσεις είχε αγωνιστεί σε 27 ματς, είχε πετύχει 8 γκολ, ενώ είχε μοιράσει και 10 ασίστ, κάνοντας μια εξαιρετική χρονιά που σίγουρα έπαιξε τον ρόλο της για την τωρινή μετακίνηση στην Τβέντε.

Στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναθηναϊκό, Ηρακλή και Πανιώνιο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 15 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ και πέτυχε τρία γκολ. Να υπενθυμίσουμε ότι από την Τβέντε έφυγε ο εξτρέμ Αϊτόρ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Α.Σ

Σήμερα η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ – Ποιοι συμμετείχαν

Να σημειώσουμε, ακόμα, ότι σήμερα έγινε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ. Είχε χαρακτήρα προσαρμογής μετά τις διακοπές, αλλά ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του δεν έβαλαν εύκολα στους ποδοσφαιριστές με την προπόνηση να διαρκεί 90 λεπτά και να περιλαμβάνει τόσο ασκήσεις φυσικής κατάστασης, όσο και παιχνίδια με μπάλα.

Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκαν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ρέι, Μελίσσας, Ταλιχμανίδης, Βαρέλα, Διαμαντής, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Μάτος, Γιαννούλης, Τσαούσης, Ροντρίγκο, Λημνιός, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Πέλκας, Χατζηστραβός, Ζαμπά, Τζόλης, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Κούτσιας.

Οι Δημήτρης Πέλκας, Ίνγκι Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ζήσης Χατζηστραβός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν ακόμη από την προηγούμενη σεζόν που τελείωσε πριν από λίγες μέρες. Οι Άντερσον Εσίτι και Χοσέ Κρέσπο είχαν εξασφαλίσει μια μέρα άδεια παραπάνω και θα επιστρέψουν στην προπόνηση της Παρασκευής (31.07) που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments