Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [30/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [30/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [30/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [30/07/20].

Κριός

Θα φτάσεις σε ένα σημείο που θα απελευθερώσεις την εσωτερική συναισθηματική αγωνία σου…και θα σου βγει σε καλό. Αφήνοντας τον εαυτό σου να απελευθερωθεί από παλιές πληγές, θα βιώσεις καινούργιες παθιασμένες δυνατότητες. Η ανακούφιση από τις ανησυχίες, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος για τη δημιουργία ή την ενίσχυση της υπάρχουσας σχέσης σου. Άφησε να λάμψει ο αυθόρμητος εαυτός σου, αγκαλιάζοντας την καινούργια ερωτική εποχή που εμφανίζεται στο κατώφλι σου.

Ταύρος

Μια μικρή προσαρμογή στάσης στα ερωτικά σου, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να εκφράσεις καλύτερα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Θα μπορέσεις επίσης να αντιληφθείς πως η αισιοδοξία θα αντικαταστήσει την απαισιοδοξία που ένιωθες πρόσφατα, αναφορικά με τη σχέση σου. Η ικανότητά σου να διατηρείς τις ισορροπίες όπως και το θετικό πνεύμα στη σχέση σου, είναι το απαραίτητο συστατικό. Να είσαι σίγουρη, πως ο εραστής σου, θα το βρει εξαιρετικά δελεαστικό.

Δίδυμοι

Πιθανότατα να έχεις μια ασυνήθιστη ή ανορθόδοξη προσέγγιση σε θέματα που αφορούν την καρδιά σου σήμερα. Επίσης έχεις δίκιο να πιστεύεις πως κάτι τέτοιο, θα φέρει το κέφι και τη διασκέδαση στη σχέση σου. Γι’ αυτό, να είσαι πρόθυμη να συνδυάσεις τη δημιουργικότητα με την ασυμβατότητα. Θα σε οδηγήσει σε κάτι υπέροχα άγριο και συναρπαστικό!

Καρκίνος

Μια αλλαγή που επιθυμείς να πετύχεις στις τρέχουσες ρομαντικές σου συνθήκες, δε θα συμβεί από μόνη της. Θα χρειαστεί μεγάλη ελπίδα και πίστη από πλευράς σου. Θα διαπιστώσεις επίσης, πως όσο περισσότερη θετική ενέργεια φέρνεις στην ερωτική σου ζωή, τόσο περισσότερες προκλήσεις θα εξαφανίζονται. Αν πρέπει να πάρεις με τον εραστή σου κάποιες αποφάσεις για το ερωτικό σας μέλλον, τότε η θετική ενέργεια που επικρατεί, μπορεί να κάνει μια συζήτηση πολύ πιο παραγωγική.

Λέων

Αν έχεις πάρει σοβαρά το γεγονός κάποιων εκτεταμένων αλλαγών ή βελτιώσεων στην ερωτική σου ζωή….τότε καλό είναι να ξεκινήσεις από τα συναισθηματικά σου θεμέλια. Πρέπει να εκτιμήσεις, κατά πόσο άνετα και ασφαλή νιώθεις στη σχέση σου και αν κάτι πρέπει ν’ αλλάξει σ’ αυτό το μέτωπο. Φαίνεται να υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στην πρόοδο της σχέσης σου και στην αίσθησή σου, για το πού βρίσκονται οι ρίζες σου. Θα νιώθεις πως «σπίτι» για σένα, είναι όπου βρίσκεται η καρδιά σου.

Παρθένος

Αγκαλιάζοντας το πνεύμα της ρομαντικής συνεργασίας στη σχέση σου, θα είναι το πρώτο βήμα για να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή. Θα διαπιστώσεις, πως η ανάγκη σου να εκφραστείς με αγάπη, θα ενταθεί. Φαίνεσαι πρόθυμη να βάλεις τα δυνατά σου, για να κρατήσεις δυνατό τον έρωτα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και να εξελίξεις τη σχέση σου. Αυτό θα οδηγήσει σε ένα συναρπαστικό και φιλόδοξο σχέδιο για το κοινό σας μέλλον, αν το θέλεις.

Ζυγός

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, θα σε καθησυχάσει το γεγονός πως βρίσκεσαι στην ίδια σελίδα με το άτομο που σ’ ενδιαφέρει. Θα εκπλαγείς επίσης, με την έντονη έλξη που υπάρχει ανάμεσά σας. Υπάρχει κάτι κοιτώντας το ερωτικό σου μέλλον, που φέρνει εσένα και το ταίρι σου, πιο κοντά. Το να γνωρίζεις ότι δεν χρειάζεται να αγκομαχείς για να κάνεις φιλόδοξα βήματα με το σύντροφό σου, είναι ένα ευχάριστο μπόνους.

Σκορπιός

Σήμερα προσφέρεται πολύ διασκέδαση και ενθουσιασμός. Ίσως όμως χρειαστεί να είσαι πιο ανοιχτόμυαλη για να τα βιώσεις. Η προσκόλληση στο παραδοσιακό ή τη ρουτίνα δεν θα φέρει τίποτα καινούργιο εκτός από τα ίδια παρωχημένα αποτελέσματα. Αλλά θα ενθουσιαστείς από την παρόρμηση, να κάνεις κάτι ριζοσπαστικό ή τολμηρό στο όνομα της αγάπης. Όσο πιο τολμηρή είσαι, τόσο περισσότερο θα διασκεδάσεις.

Τοξότης

Η ερωτική σου σχέση, δεν αποτελείται μόνο από σένα. Για αυτό αν κάνεις ένα τολμηρό βήμα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση χωρίς να συμβουλευτείς τον εραστή σου, τότε ίσως χρειαστεί να του δώσεις εξηγήσεις αργότερα. Βέβαια, από την άλλη μεριά, μπορεί να υπάρχει κάτι αναζωογονητικό στην προσπάθειά σου να επιδιώξεις κάτι μόνη σου. Αυτό μπορεί να σου δώσει μια ερωτική εμπειρία, οπότε βεβαιώσου πως ενεργείς με σοφία κι εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αιγόκερως

Μπορεί να πιστεύεις πως μόνο εσύ μπορείς να συνδεθείς με ορισμένες σκέψεις και συναισθήματα. Μην υποτιμάς όμως το γεγονός πως κι ο εραστής σου μπορεί να μαντέψει με τη διαίσθησή του, όχι μόνο τι σκέφτεσαι, αλλά και τι χρειάζεσαι. Μπορεί να είναι πρόθυμος να σου αφιερώσει μέρος του χρόνου του, όπως και χρήματα για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν αποκτήσεις τις γνώσεις του και δεις καλύτερα την πραγματικότητα της κατάστασης του δεσμού σας, τότε αυτό θα είναι η καλύτερη συμβουλή για το μέλλον.

Υδροχόος

Μια καινούργια ενέργεια διαπερνά την ερωτική σου ζωή, καθώς αγκαλιάζεις μια ευκαιρία ή μια ερωτική περιπέτεια. Όμως, η ρεαλιστική εστίαση σε αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη, δεν είναι κάτι παράδοξο. Είσαι σε θέση να συνδεθείς με τη μεγαλύτερη ρομαντική εικόνα που προσφέρεται. Αν σε εμπνέει, τότε πιθανότατα δεν θα παλέψεις να το μεταφέρεις με εξίσου εμπνευσμένο τρόπο στο ταίρι σου.

Ιχθύες

Το θέμα του να αφήνεις τη φαντασία σου να περιπλανιέται, βρίσκοντας θεαματικούς τρόπους για να αγγίξεις την καρδιά του εραστή σου….συνεχίζεται! Έχεις δίκιο να πιστεύεις, πως αυτό που μετράει είναι περισσότερο η σκέψη, από οποιαδήποτε υπερβολική χειρονομία! Αν κάποιος ξέρει πώς να κάνει τον εραστή σου να χαμογελάσει, είσαι εσύ. Μερικές φορές, αυτό είναι ό,τι πιο σέξι, σε μια ερωτική σχέση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments