Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Champions League: Απορρίφθηκε η έφεση της Τράμπζονσπορ, στους ανίσχυρους ο “δικέφαλος”

ΠΑΟΚ Champions League: Απορρίφθηκε η έφεση της Τράμπζονσπορ, στους ανίσχυρους ο “δικέφαλος”
ΠΑΟΚ Champions League: Η Ελληνική ομάδα θα είναι οριστικά στους ανίσχυρους της κλήρωσης για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εκτός από τον Ολυμπιακό που μπαίνει στα προκριματικά του Champions League σαν πρωταθλητής, ο  ΠΑΟΚ είναι η άλλη Ελληνική ομάδα που θα διεκήσει τη συμμετοχή της στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι “ασπρόμαυροι” έχουν περίμεναν να μάθουν αν θα είναι στους ισχυρούς ή στους ανίσχυρους της κλήρωσης. Αυτό εξαρτιόταν από μια δικαστική απόφαση σχετικά με τον αποκλεισμό της Τράμπζονσπορ από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θυμίζουμε ότι η ομάδα από την Τουρκία τελείωσε το πρωτάθλημα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν κάνει προσφυγή στο CAS ζητώντας να αρθεί η τιμωρία. Τελικά το ανώτατο δικαστήριο αποφάσισε ότι η ποινή θα μείνει ως έχει και έτσι ο σύλλογος της Τραπεζούντας δεν θα παίξει φέτος στην Ευρώπη. Τη θέση της στα προκριματικά του Champions League θα πάρει η Μπεσίκτας. Οι “αετοί” έχουν καλύτερο συντελεστή στη βαθμολογία και έτσι στέλνουν τον ΠΑΟΚ στο γκρουπ των ανίσχυρων. Μετά την απόφαση του CAS, όμως, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται οριστικά στους ανίσχυρους της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου, έχοντας ως πιθανούς αντιπάλους την Μπεσίκτας (Τουρκία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) και Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία).

Δείτε την απόφαση

Πάει δανεικός στην Τβέντε ο Λάμπρου

Δανεικός φεύγει ο Λάζαρος Λάμπρου του ΠΑΟΚ. Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο 23χρονος άσος θα παίξει στην Ολλανδία, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Τβέντε. Ο 23χρονος εξτρέμ παραχωρείται δανεικός από τον «Δικέφαλο» στην ολλανδική, με την οποία θα υπογράψει για ένα χρόνο. Στο νέο του συμβόλαιο θα μπει και οψιόν αγοράς του, σύμφωνα με το sport24.gr. Ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει αύριο Παρασκευή 31 Ιουλίου για την Ολλανδία, ώστε να ολοκληρώσει τη διαδικασία για τον δανεισμό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το 2022.

Το 2018-2019 ο Λάμπρου είχε παίξει στη Φορτούνα Σιτάρντ. Με τη Φορτούνα σε όλες τις διοργανώσεις είχε αγωνιστεί σε 27 ματς, είχε πετύχει 8 γκολ, ενώ είχε μοιράσει και 10 ασίστ, κάνοντας μια εξαιρετική χρονιά που σίγουρα έπαιξε τον ρόλο της για την τωρινή μετακίνηση στην Τβέντε. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναθηναϊκό, Ηρακλή και Πανιώνιο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 15 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ και πέτυχε τρία γκολ. Να υπενθυμίσουμε ότι από την Τβέντε έφυγε ο εξτρέμ Αϊτόρ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments