Lifestyle

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ποζάρει ολόγυμνη μέσα στην πισίνα [pics]

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ποζάρει ολόγυμνη μέσα στην πισίνα [pics]
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αναστάτωσε το Instagram με τις γυμνές φωτογραφίες της.

Μια εντυπωσιακή και σούπερ σέξι ανάρτηση έκανε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Πρόκειται για μια πληθωρική γυναίκα η οποία αναστατώνει με τις «καυτές» δημοσιεύσεις της. Πιο πρόσφατη ανάρτησή της στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι οι φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει γυμνή αλλά μέσα στην πισίνα σπιτιού.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες που ανέβασε, η πολυσυζυτημένη και εντυπωσιακή Ευρυδίκη ξαπλώνει ολόγυμνη πάνω στην επιφάνεια του νερού σε μια πισίνα και απολαμβάνει τον ήλιο. Ποζάρει χωρίς το μαγιό της, έχοντας μόνο μερικά τριαντάφυλλα στο στήθος της, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που η πρώην παίκτρια ποζάρει γυμνή, αφού πριν από λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει παρόμοια καρέ από την παραλία.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφέρει πως όταν είμαστε γυμνοί αισθανόμαστε ελεύθεροι, γράφοντας χαρακτηριστικά:«Γυμνοί κι ελεύθεροι! Έτσι πρέπει να είμαστε», συνεχίζοντας με το εξής σχόλιο: «Το είπε και ο κύριος Θανάσης Ευθυμιάδης και κάτι ξέρει, γιατί ο παλιός είναι αλλιώς και ο νέος είναι ωραίος! Εξάλλου όπως λέει εκείνος, ένας Σοφός είπε πως, ό,τι δεν βλέπει ο ήλιος μαραζώνει. Αχ ποσό συμφωνώ! Δοκιμάστε το, είναι ιαματικό».

Το μήνυμα του ηθοποιού Θανάση Ευθυμιάδη υπέρ του γυμνισμού και της ελευθερίας του σώματος

Θυμίζουμε πως μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κολυμπά γυμνός σε μια απομακρυσμένη παραλία, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Αν και άνοιξε πρόσφατο λογαριασμό στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ο γνωστός ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργός ανεβάζοντας φωτογραφίες κυρίως από την καθημερινότητά του.

Στη λεζάντα της αποκαλυπτικής φωτογραφίας, ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξηγεί με χιούμορ τους λόγους για τους οποίους προτιμά να κάνει γυμνισμό. «Εδώ και αρκετά χρόνια, προτιμώ τις απομακρυσμένες παραλίες για να μπορώ να απολαμβάνω τον Ήλιο και την θάλασσα, γυμνός. Η θεραπεία που προσφέρει ο Ήλιος τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες είναι ανεκτίμητη για την καλή υγεία των γεννητικών οργάνων (ανδρών και γυναικών) Άλλωστε το έχει πει και κάποιος σοφός, ό,τι δεν το βλέπει ο Ήλιος, μαραζώνει», έγραψε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments