Πολιτική

Έξαλλος ο Χαρδαλιάς για την φήμη ότι είναι μέτοχος σε εταιρεία παρασκευής μασκών

Έξαλλος ο Χαρδαλιάς για την φήμη ότι είναι μέτοχος σε εταιρεία παρασκευής μασκών
Σε μηνύσεις και αγωγές προχωρά ο υφυπουργός Πολιτικής προστασίας έναντι οποιουδήποτε αναπαράγει την «είδηση» πως είναι μέτοχος σε εταιρεία που παρασκευάζει μάσκες.

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κάνει γνωστό πως προχωρά σε «μηνύσεις και εξαντλητικές αγωγές έναντι οποιουδήποτε αναπαράγει τη συγκεκριμένη ψευδή, συκοφαντική είδηση». Πρόκειται για τα fake news, που τον θέλουν να είναι μέτοχος σε εταιρεία που παράγει μάσκες προστασίας προσώπου.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την είδηση αυτή, η οποία “έπαιξε” αρκετά το τελευταίο διάστημα, ο κ. Χαρδαλιάς με ένα οργισμένο μήνυμα του στο Facebook υπογραμμίζει πως ουδεμία σχέση έχει με “οποιοδήποτε εργοστάσιο ή οποιαδήποτε ανάλογη εταιρεία στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή”. Παράλληλα, αναφέρει αυτό είναι γνωστό και αποδεικνύεται από το πόθεν έσχες του που κάθε χρόνο καταθέτει στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές ενώ γνωστοποιεί πως έδωσε εντολή στον δικηγόρο του να προχωρήσει σε μηνύσεις και εξαντλητικές αγωγές. “Δεν κάνω βήμα πίσω στη μάχη απέναντι σε θρασύμια, μικρούς Γκειμπελίσκους, που κρύβονται πίσω από ανώνυμα και ψεύτικα προφίλ” καταλήγει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Χαρδαλιά:

«Επειδή η αλητεία έχει τα όρια της, επειδή ΟΥΔΕΜΙΑ συμμετοχή έχω σε οποιοδήποτε εργοστάσιο ή οποιαδήποτε ανάλογη εταιρεία στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή, επειδή όχι μόνο βίλα δεν έχω (ή είχα ποτέ) αλλά όλα τα χρόνια παραμένω με την οικογένεια μου στο ενοίκιο στον Καρέα, επειδή όλα αυτά είναι γνωστά και αποδεικνύονται από το πόθεν έσχες μου που κάθε χρόνο καταθέτω στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, έδωσα σήμερα εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε μηνύσεις και εξαντλητικές αγωγές έναντι οποιουδήποτε αναπαράγει την συγκεκριμένη ψευδή, συκοφαντική «είδηση»!

Δεν κάνω βήμα πίσω στη μάχη απέναντι σε θρασύμια, μικρούς Γκειμπελίσκους, που κρύβονται πίσω από ανώνυμα και ψεύτικα προφίλ, δεν κάνω βήμα πίσω απέναντι σε ψεκασμένους και ανισόρροπους γραφικούς συνομωσιολόγους που απειλούν και συκοφαντούν, και που προσπαθούν με όρους ανύπαρκτων σεναρίων και θεωριών επιστημονικής φαντασίας να υπονομεύσουν την προσπάθεια των Ελλήνων και της πατρίδας μας να τηρήσει τα μέτρα, να ξεπεράσει την κρίση, να κερδίσει την μάχη με τον αόρατο εχθρό! Ως εδώ! Καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας, καμία έκπτωση σε ζητήματα προσωπικής αξιοπρέπειας…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments